Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bucuresti, Colentina - 240000 EURO

240000 €  De vanzare
Adrian vand spatiu comercial salon coafura etc.stradal sos colentina inchiriat de 15 ani vad f.bun Soseaua Colentina,Mc Donalds, parter bloc cu intrare separata, platforma 10 mp ,vitrina ,vand spatiu comercial 60 mp.in functiune salon coafura cosmetica inchiriat de 15 ani,cu clientela formata Spatiul se afla chiar la statia de tramvai si statia autobuz,Amortizabil in maxim 10 ani.Proprietar.

Pe site din 14-12-2023
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Colentina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Colentina  - 3200000 EURO Proprietar 3200000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Colentina - 3200000 EURO Colentina, Fundeni

SPATIU COMERCIAL DE iNCHIRIAT/VANZARE(PROPRIETAR) ,CU TOT CU AFACERE,cladirea este un P+2 situata intr-o zona excelent pozitionata,intr-una dintre cele mai circulate intersectii din capitala,in intersectia Colentina-Fundeni-Andronache-Gherghitei,mai exact in V-ul bulevardelor Sos Colentina,blvd.Andronache,o cladire cu o amprenta la sol de 600 mp+14 locuri de parcare si curte interioara de 325mp,constructia fiind desfasurata pe doua nivele, insumand un total de 1762 mp,cladirea este construita pe structura metalica in anul 2012,dispune de gaze, electricitate de mare putere,canalizare, apa , instalatie de climatizare,generator pentru situatii de urgenta,instalatie de prevenire si stingere a incendiului, autorizatie I.S.U 2023,Probabil una din cele mai bune locatii disponibile in acest moment pe piata imobiliara din Bucuresti la categoria,,spatii comerciale'', veniturile actuale fiind generate din chirii,pentru mai multe detalii despre aceasta oferta,ma puteti contacta la numarul de telefon:07********64 Luminita Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

3200000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(