Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Brasov, Halchiu - 139000 EURO

139000 €  De vanzare
Vand sau schimb cu apartament 2 cam. central in Brasov + diferenta, doua corpuri de casa in Halchiu + 2550 mp curte+gradina. Corpul 1: Casa saseasca compusa din: beci 80 mp, 3 camere + bucatarie + baie + camara, cca. 105 mp, pod locuibil cca 105mp. Casa izolata complet, acoperis nou( schimbat complet). Corpul 2: parter: spatiu comercial + 2 bai + spalator (cca.45mp). etaj: 2 camere + baie (cca.45mp). Constructie renovata complet relativ recent. Anexe: garaj 2 masini + magazie. Central, utilitati.

Pe site din 28-06-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2550 m2
Suprafata teren: 2550 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Halchiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Halchiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Halchiu.

Este Halchiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Halchiu  - 212000 EURO Proprietar 212000 €
Vanzare casa Brasov, Halchiu - 212000 EURO Halchiu, Halchiu , jud. Brasov

De vanzare casa pe parter 135 mp utili, 198 mp total. Formata din: - [ ] 3 camere - [ ] Living - [ ] 2 bai - [ ] Dressing - [ ] Bucatarie - [ ] Camera depozitare - [ ] Vestibul - [ ] Camera tehnica Complet mobilata. Mobila de bucatarie, living, dressing, vestibul si camera de copil facute pe comanda, fronturi mdf lucios. Parchet triplustratificat pe hol si living, mocheta in cele 3 camere. Usi Portadoors mdf. Izolatie exterioara de 10. La exterior curtea este de 508mp, amenajata cu brazi ornamentali, tuia, foisor, gratar si alei pavate. Soclul casei a fost refacut complet in 2022 folosind decorativa Caparol. Put forat pentru apa curenta, centrala termica pe gaz, fosa septica, panouri fotovoltaice 5kw, invertor Huawei 5kw, baterie Huawei 5kw, pompa de caldura aer-apa Nibe. Pompa functioneaza ca si principal echipament de incalzire, fiind sustinuta la nevoie de centrala termica pe gaz. Pentru mai multe detalii si fotografii va rog sa ma contactati Case de vanzare - Halchiu , Case de vanzare - Brasov

212000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Halchiu  - 129900 EURO Proprietar 129900 €
Vanzare casa Brasov, Halchiu - 129900 EURO Halchiu, Halchiu , jud. Brasov

PROPRIETAR Casa exclusiv pe parter, Str Poligonului nr 15 Halchiu /// Termen predare luna Mai .La Cheie /// ==Poze cu titlu informativ de la o casa Vanduta== CASA NU SE VINDE MOBILATA amprenta de 137mp si beneficiaza de 4 camere, din care 3 sunt dormitoare , un dormitor matrimonial cu baie proprie Living spatios Camera tehnica. ... Curte pavata pt parcare auto. Porti fier forjat Terenul pe care se afla casa are o suprafata totala de 740mp, - HALCHIU -10 KM DE BRASOV /// departe de aglomeratia si agitatia din oras. Proprietatea se afla la 10 minute de Brasov . -incalzirea in Pardoseala cu Centrala pe peleti + Termoboiler .cu automatizare si din telefon de la distanta -Curent - Apa - Fibra optica ; -Fosa Septica ecologica - 3 Dormitoare + Living Generos cu bucatarie Camera. Tehnica . terasa, 2 Bai , Constructia este realizata integral din caramida , inclusiv peretii interiori , Case de vanzare - Halchiu , Case de vanzare - Brasov

129900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(