Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Gura Vaii - 44900 EURO

44900 €  De vanzare
Vindem casa noua in satul Gura Vaii (10 km de Sambata de Sus), construita in 2008, decomandata si compartimentata modern: living 24 mp, doua dormitoare mari de 20, respectiv 15 mp, hol larg 8 mp, baie 5 mp cu geam de aerisire, bucatarie 10 mp cu iesire pe o terasa exterioara acoperita de 10 mp. Casa are fundatie din beton si piatra de rau (se poate adauga un etaj), stalpi de rezistenta din beton armat si este din caramida BCA. Noi am cumparat casa in 2012 si am renovat-o cu materiale de calitate (recompartimentare, izolatie pod, adaugare ziduri din BCA, sistem pluvial Bilka, obiecte sanitare noi, gresie + faianta noua, etc.). Bucataria este mobilata si utilata modern cu electrocasnice de marca (cuptor electric, plita mixta cu inductie si vitroceramica, combina frigorifica, hota decorativa) si se vinde cu toate acestea. Incalzirea se face cu un semineu modern placat cu piatra naturala de import, o soba noua, moderna pe lemn si panouri radiante Sunjoy. In pret sunt incluse: mobilierul de bucatarie executat la comanda precum si electrocasnicele (marca Electrolux si Ariston). Baia se vinde complet mobilata si utilata (boiler modern, masina de spalat si mobilier de teck). In curte se afla o casuta din lemn, izolata, de 16 mp (poate fi folosita ca magazie sau bucatarie de vara), precum si 4 anexe pentru pasari si iepuri. In prelungirea casei exista o magazie de lemne construita din caramida si acoperita cu tigla. Curtea este amenajata cu diferiti arbusti decorativi, un brad argintiu si flori, precum si vita de vie. Terenul este de 2200 mp (700 mp curte + 1500 mp livada si gradina). In livada sunt pe rod peri, visini, nuci, meri, ciresi, coacazi, afini, zmeuri, trandafiri de dulceata. Casa beneficiaza de electricitate, apa curenta, internet si TV, in sat neexistand gaz in acest moment. Alimentarea casei cu apa se face dintr-un put recent forat la 44 m (3 straturi de panza freatica), dar exista si o fantana de 16 m utila pentru gradinarit. Pamantul nu a fost tratat chimic niciodata, noi obtinem anul diverse produse bio. Casa se afla intr-o zona linistita si verde a satului, departe de zgomot. Din curte se vad piscurile Muntilor Fagaras. Zona este apreciata atat pentru manastirile aflate in imprejurimi (Sambata, Bucium, Dejani etc.), cat si pentru frumusetea locurilor. Toate actele sunt in regula (cadastru + intabulare). Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 8 , Suprafata terenului: 2200,0 m2, Suprafata utila: 90,0 m2, Suprafata construita: 110,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2008 ,

Pe site din 25-06-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Gura Vaii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Gura Vaii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gura Vaii.

Este Gura Vaii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Gura Vaii  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Brasov, Gura Vaii - 38000 EURO Gura Vaii, Gura Vaii , jud. Brasov

Casa+Curte 800 Mp Gradina 1200 Mp Se poate oferi contra cost in plus fata de acest anunt teren arabil Pentru mai multe detalii sau/si tranzactie numar contact : 07******91 Case de vanzare - Gura Vaii , Case de vanzare - Brasov

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(