Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 15 camere Dambovita, Glodeni (Pucioasa) - 300 EURO

300 €  De vanzare
De vanzare/inchiriat Hotel/Pensiune intr-o zona de vis Oferta de nerefuzat.Hotel-Pensiune intr-o locatie de vis, Parcul central din Pucioasa. Locatia este una dintre cele mai frumoase din oras, cu o priveliste de invidiat si la CHEIE.In anul 2016 a fost reconditionata si pregatita pentru turism. Se vinde pentru suma de 300 euro/mp, negociabil, sau se poate inchiria pentru suma de 2000 Euro pe luna. Fostul Hotel Parc Pucioasa dispune de 15 camere complet noi, utilate si mobilate, cu bai proprii si un apartament cu doua dormitoare, living si baie.Exista beciuri sub toata constructia si centrale pe gaze pe fiecare palier din cele trei(parter, etaj I si II).Plan parter: 5 camere cu bai, magazii, living impunator pentru odihna si relaxare, cu coltare din piele, canapea si fotolii din piele, biblioteca si mobilier, toate absolut noi, 4 grupuri sanitare, sala de mese, bucatarie, receptie si holuri spatioase de comunicare.La etaje holurile sunt stil terase, inchise in termopan.Camerele sunt amenajate in regim hotelier, cu toate dotarile noi, absolut totul intact( TV, cuverturi, etc).Instalatiile electrice si sanitare sunt noi.Curtea este amenajata cu foisor, terasa cu 30 locuri, gratar rustic. Totul este impecabil, atat la interior cat si la exterior.Cladirea (avand spatiul util de 900-1000mp) se afla amplasata in Parcul Pucioasa (de unde si denumirea de Hotel Parc), cea mai frumoasa zona din orasul Pucioasa, avand toata fatada la parc si calea de acces principala, existand totodata si acces stradal.In momentul de fata poarta denumirea de Casa de Vis, avand in vedere modernizarile si aspectul care o recomanda pentru acest nume plin de caldura.Aceasta cladire impunatoare, renovata si restaurata spectaculos, incanta privirile din mijlocul unui spatiu de 1060 mp imprejmuiti cu gard iluminat care pune in evidenta amenajarea cu spatiu verde a intregii curti.

Pe site din 27-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2
Suprafata teren: 1060 m2
Camere: 15

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Glodeni (Pucioasa).

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Glodeni (Pucioasa). Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Glodeni (Pucioasa).

Este zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Dambovita, Glodeni (Pucioasa)  - 26700 EURO Proprietar 26700 €
Vanzare spatii comercial Dambovita, Glodeni (Pucioasa) - 26700 EURO Glodeni (Pucioasa), Glodeni (Pucioasa) , jud. Dambovita

Vand spatiu comercial format din hala si magazin, situat in centrul comunei Glodeni Deal, momentan functioneaza ca depozit materiale de constructii. Se poate vinde si cu stocul de marfa . Detalii telefonic sau whatsapp la nr de telefon din anunt Birouri - Spatii comerciale - Glodeni , Birouri - Spatii comerciale - Dambovita

26700 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(