Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Giarmata-Vii - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
Casa are 134 mp construiti si este formata din 3 dormitoare dintre care unul matrimonial, 1 living, 2 bai, 1 bucatarie, 1 camera tehnica si o terasa exterioara de arpoximativ 25 mp. Casa nu a fost construita de vanzare. Exista proiect de design interior si arhitectura. La interior casa este realizata conform proiectului tehnic, activitati supravegheate personal. S-a folosit caramida Porotherm Wienerberger de 30cm, instalatiile termice sunt ingropate si s-a folosit teava de cupru colac, tevile de canalizare sunt de rezistenta SN4, instalatia electrica fiind trifazica, peretii sunt tencuiti, finisati, sapa autonivelanta, piatra naturala pe peretele din living si pe cel din bucatarie, ferestre tripan cu 6 camere, calorifere Purmo, sistem de alarma Paradox cu senzori pe fir, usile sunt cumparate model Coco Tinoli iar usa de la bucatarie este toata din sticla securizata. Baile sunt placate cu gresie si faiana de foarte buna calitate. La exterior, casa este izolata cu polostiren densitate EPS90 plus doua maini de adeziv Mapei iar acoperisul este format din tigla ceramica Creaton. Strada se afla in acest moment in faza finala de proiect tehnic urmand a fi modernizata in perioada imediat urmatoare cu iluminat stradal, asfaltare (inclusiv accese la proprietati, podete), canalizare. Suprafata totala a terenului este de 909 mp. Pretul la cheie este de 139000 Euro.

Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 47
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 134 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Giarmata-Vii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Giarmata-Vii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giarmata-Vii.

Este Giarmata-Vii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Giarmata-Vii  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa Timis, Giarmata-Vii - 185000 EURO Giarmata-Vii, Giarmata-Vii , jud. Timis

durnea vand casa individuala Vand casa individuala, 120m utili, 560m teren, 3 dormitoare, living spatios, baie de serviciu la parter, baie spatioasa la etaj, mobilata si utilata, 2 aparate aer conditionat, sistem alarma. Centrala proprie, toate utilitatile, foraj in curte, terasa 25m , anexa spatioasa in curte.Se accepta si credit bancar.Pret negociabil.

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Giarmata-Vii  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa Timis, Giarmata-Vii - 220000 EURO Giarmata-Vii, Giarmata-Vii , jud. Timis

DANIELA ANDRECA Vand vila Giaramata VII Oferim spre vanzare vila P+ M , Giarmata Vii.Compartimentata astfel ; hol ,4 camere ,bucatarie , baie, centrala termica gaz.Anexa in curteCurte ,gradina 1000 mpLocuinta renovata complet in anul 2008.Pret 200000 eur negociabil.

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(