Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Timis, Ghiroda - 150000 EURO

150000 €  De vanzare
O casa moderna, cu un design impresionant, cu acces la transportul in comun, departe de zgomotul orasului, dar cu posibilitatea de a ajunge rapid in oras, la magazine, restaurante, etc. Amplasata pe un teren cu suprafata de 350 mp, casa masoara suprafata utila de 125 mp, este dispusa pe parter, etaj si pod fiind compartimentata astfel: -parterul este format din living, dormitor/birou, bucatarie open space, baie, hol si 2 camere de depozitare -la etaj se afla 3 dormitoare, 2 dresinguri, hol si o baie Gradina este amenajata cu diferite soiuri de arbori decorativi, gazon, sistem aspersoare, lampi ambientale. Finisaje de inalta calitate: -pardoseala in spatiile de circulatie commune hol acces + scara realizate din Travertin si Granit import Grecia, camera pardosea stratificata -usi interior premium Porta Doors -instalatii sanitare gama superioara echipate cu lavoar, cada, dus, vas suspendat -vopsele interior San Marco -incalzire pardoseala, reglaj individual pentru fiecare incapere -electrocasnice bucatarie premium: Teka si Bosh -sistem de alarma cu senzori -in fata casei se pot parca 2 autoturisme -detalii de design modern completat de o gama variata de materiale de exceptie toate selectate pentru a oferii confort si relaxare

Pe site din 02-05-2023
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 350 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ghiroda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ghiroda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghiroda.

Este Ghiroda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Ghiroda  - 155000 EURO Proprietar 155000 €
Vanzare casa Timis, Ghiroda - 155000 EURO Ghiroda, Ghiroda , jud. Timis

Proprietar, vand casa renovata in 2023, 2 camere, hol, baie, bucatarie, anexa (bucatarie de vara sau camera tehnica). Gradina cu pomi fructiferi. Teren 541 mp. Zona Ghiroda, aproape de Profi si gradinita Wendy. Statie mijloace de transport in comun. 07******38. Pret 155 000 euro, negociabil. Case de vanzare - Ghiroda , Case de vanzare - Timis

155000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Ghiroda  - 126000 EURO Proprietar 126000 €
Vanzare casa Timis, Ghiroda - 126000 EURO Ghiroda, Ghiroda , jud. Timis

andrei_peter DUPLEX de vanzare - Ghiroda Propietar vand 1 2 duplex in Ghiroda, str. Berzelor, compus din:-3 dormitoare-1 living-2 bai-1 bucatarie inchisa cu iesire pe terasa Suprafata utila: 88m2 + 21m2 terasa acoperitaTerenul are 310m2.Pentru mai multe informatii: Pret: 135000 negociabil. Fara intermediari.

126000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(