Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Ilfov, Ghermanesti - 24500 EURO

24500 €  De vanzare
Vand teren 567mp si casa modesta din lemn (la rosu ) situata in Ghermanesti zona stadionului din Snagov. Casa este la rosu( constructie fara finisaje) are 2 camere (1 la mansarda si 1 la parter + bucatarie),un mic atelier(30mp),2 magazii ,beci,curent 380 V , put adincime 40 metri,(2 izvoare),geamuri pvc. termopan , conducta de gaz in fata portii . Internet cablu. Aveti 5 minute de condus pana la A3 . Aveti RATB si maxi taxi. Situata in apropierea padurii si lacului Snagov beneficiati de linistea ce va o asigura zona, aer curat datorat padurii si lacului Snagov din apropiere,iar gradina de pomi fructiferi va asigura necesarul unei gospodarii. Anul constructie : 2008.Toate actele in regula (aut. constructie, intabulare , s.a.m.d). https://youtu.be/Vxk_S0N5r3A video casa + teren Alte detalii- Puteti suna la 0765003245 sau +4550300659(whatsapp)

Pe site din 12-09-2022
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ghermanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ghermanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ghermanesti.

Este Ghermanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Ghermanesti  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Ilfov, Ghermanesti - 55000 EURO Ghermanesti, Ghermanesti , jud. Ilfov

Cusuta este izolata interior si exterior Tamplarie pvc gri Suprafata de teren 500mp Drum de servitute cu deschidere de 6m Gaze in capul strazi Electrica, sunt acte depuse si acceptate pentru retea electrica Put de 25m Magazie 9mp imprejmuire teren cu gard bordurat Poarta intrare pe role Case de vanzare - Ghermanesti , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila cu piscina -7 camere - Ghermanesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 498000 €
Vila cu piscina -7 camere - Ghermanesti Ghermanesti, Ghermanesti , jud. Ilfov

The Agency - Custom Real Estate propune o casa individuala, situata in Ghermanesti, central, cu 7 camere, suprafata 400 mp, situat pe un teren de 2.000 mp. Cu o arhitectura armonioasa, proprietatea are living spatios, cu semineu, sera de flori /terasa inshisa cu sticla, un dormitor/birou, bucatarie cu dublu acces, camara, logie, baie la parter. La etaj regasim 3 dormitoare spatioase si o baie. Complet mobilata si utilata. Conectata la toate utilitatile. Separat, casa de oaspeti cu dormitor, bucatarie si baie. Piscina din piatra naturala. Foisor si zona barbeque din piatra, caramida, fier forjat. Ansablu de relaxare cu living, sala de dining, sauna si toaleta, constructie din lemn masiv. Teren de tenis iluminat, pentru activitati nocturne. Gradina amenajata cu alei pietruite pietonale si auto, gazon, flori, pomi fructiferi, arbusti, conifer. Garaj inchis. Piscina cu foisor si zona barbeque. Ansablu de relaxare cu living, sala de dining, sauna si toaleta, constructie din lemn masiv. Zona linistita, civilizata, la cateva minute de exitul autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti si centre comerciale.

498000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila stil mediteranean cu piscina -8 camere - Ghermanesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 547000 €
Vila stil mediteranean cu piscina -8 camere - Ghermanesti Ghermanesti, Ghermanesti , jud. Ilfov

The Agency - Custom Real Estate propune o casa individuala in stil mediteranean, P si P+M , situata in Ghermanesti, central, cu 8 camere, suprafata 400 mp, situat pe un teren de 3.000 mp. Este un ansamblu format din -casa principala P+1 cu living, bucatarie, 3 dormitoare, baie, camara, logie -anexa pe parter care contine 3 dormitoare, 3 bai si o bucatarie. Complet mobilata si utilata. Conectata la toate utilitatile. Gradina amenajata cu alei pietruite pietonale si auto, gazon, flori, pomi fructiferi, arbusti, conifere, structurata in zona centrala (gradina,alei, acces auto si pietonal), partea centrala (gradina, piscina, foisor) si livada 1.000 mp. Garaj inchis. Piscina cu foisor si zona barbeque. Zona linistita, civilizata, la cateva minute de exitul autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti si centre comerciale.

547000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
NOU | VILĂ PREMIUM | 5 CAMERE | TEREN 2800 MP | SNAGOV-GHERMANESTI Agentie - 0 comision - exclusivitate 2250000 €
NOU | VILĂ PREMIUM | 5 CAMERE | TEREN 2800 MP | SNAGOV-GHERMANESTI Ghermanesti, Ghermanesti , jud. Ilfov

MUDREA EXPERT HOME vă oferă o vilă superbă si unică în Snagov-Ghermanesti. Vila se vinde total utilată și mobilată lux. E racordata la toate utilitățile. Imobilul se afla într-o zona linistita cu aer curat, cu deschidere de 30 m la Lac si 35 m deschidere la drum asfaltat, aproape de școală, grădinițe, restaurante si centre comerciale. Pomi maturi, si curte amenajata, ponton autorizat, garaj cu lift pentru barcă, garaj dublu pentru 2 masini si 4 locuri de parcare in curte, terasa direct pe lac. Acces ușor catre toate facilitatile din nordul Bucureștiului! Este investiția perfecta pentru un stil de viață in sânul naturii. Contactați-ne pentru mai multe detalii și vizionari!

2250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(