Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Ialomita, Ciocarlia - 24900 EURO

24900 €  De vanzare
TEREN Microferma 5300 mp Ciocarlia, Ialomita Teren microferma in Ciocarlia, Ialomita la 10 km de Urziceni si 70 km de Bucuresti, langa Balta Ciocarlia, formata din: Hala 172 mp construiti, teren intravilan 5 300 mp (fost CAP, actual microferme + livezi) Cu 2 drumuri de acces 1. direct din E85 si 2. din strada principala asfaltata din comuna Utilitati: Electricitate si put Teren curat, netratat cu chimicale si are deja plantati 100 pomi fructiferi tineri. Ofera o priveliste placuta si este ideal pentru investitie in productie agricola, infiintarea de micro-ferma sau pentru casa si gradina, pentru cei care vor liniste, departe de aglomeratia urbana. Imprejmuit, deschidere 70m, comuna linistita Toate actele la zi, inclusiv cadastru si intabulare - Vanzarea se poate face imediat. Acceptam si schimburi. Terenuri - Ciocarlia , Terenuri - Ialomita

Pe site din 03-04-2024
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciocarlia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciocarlia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciocarlia.

Este Ciocarlia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ialomita, Ciocarlia  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Ialomita, Ciocarlia - 20000 EURO Ciocarlia, Ciocarlia , jud. Ialomita

Vand teren intravilan cu o suprafata de 2000 mp2 si o deschidere de 50mp2, in Comuna Ciocarlia Judetul Ialomita. Comuna Ciocarlia se afla la o distanta de 10 Km de Urziceni - 10 min cu masina, si 60 Km de Bucuresti - 1 h cu masina. Este o comuna linistita, cu strazi asfaltate, si regasim mai multe balti pentru relaxare la iarba verde (picnic, pescuita sportiv).De la locatie pana in centrul comunei sunt 5 min de mers pe jos.Pe teren se afla o casa batraneasca care necesita a fi demolata. Pretul este de 20.000 euro, 1 mp2 = 10 euro. Vecinatati: Urziceni, Ploiesti, Slobozia, Buzau, Sinesti,Movilita Terenuri - Ciocarlia , Terenuri - Ialomita

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(