Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Garliste - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Proprietar , vand casa cu gradina, curte plus teren arabil si faneata in comuna Garliste nr 205 , situata pe strada principala aproape de centru, la 25 km de Resita . Suprafata utila 55,71 mp Suprafata desfasurata 78,00 mp Anexe 12 mp Curte 210 mp Gradina 347 mp Extravilan arabil - 1,45 ha si faneata - 3,19 ha Casa se vinde impreuna cu terenurile aferente. Casa plus gradina se vand impreuna la pretul de 10.000 euro (nu este negociabil) iar terenurile extravilan separat daca se doreste (negociabil daca se cumpara impreuna cu casa si gradina) Casa necesita renovare putand fi folosita ca si casa de vacanta sau gospodarie uzuala. Fantana in curte . Pretul este negociabil in functie de ceea ce se doreste , casa si extravilan sau doar casa si gradina. Pentru alte informatii va rog sa ma contactati la nr de telefon afisat , 740 - arata telefon - sau prin mesaj pe site.

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 71 m2
Suprafata teren: 450000 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Garliste.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Garliste. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Garliste.

Este Garliste zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Garliste  - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa Caras Severin, Garliste - 26000 EURO Garliste, Garliste , jud. Caras Severin

Se vinde casa in Localitatea Garliste, comuna Goruia judetul CS Cu teren agricol aproximativ 6 ari, cu rau in spatele gradinei si casei. Casa este din barne, locuibila, cu 3 camere colidor debara,cu sopru de lemne, bucatarie de vara, wc ,curte, pivnita sub casa, fantana , apa curenta trasa in curte., fantana in curte, acces auto, construita langa rau.Toate actele la zi, pret negociabil. Case de vanzare - Garliste , Case de vanzare - Caras Severin

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(