Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Galati, Galati - 95000 EURO

95000 €  De vanzare
Casa Vanatori 358 MP str, PRINCIPALA din care HALA PRODUCTIE 180 MP Proprietar, vand casa str. PRINCIPALA, Vanatori, Jud. Galati. Finalizare constructie anul 2000. Materiale de constructie diversificate (boltari, caramida, lemn). Teren aferent constructiei 700mp. Suprafata utila 358 mp include 2 apartamente fiecare cu dormitor, sufragerie, bucatarie, baie, dressing si un open space care uneste cele 2 apartamente. Pe suprafata exista 3 fose septice si toate utilitatile necesare (apa, gaz) si incalzire cu centrala termica pe gaz. In spatele suprafetei de locuit exista amenajata o hala de productie cu sala de mese, vestiare, 4 magazii cu centrala termica separata de cea care incalzeste cele 2 apartamente. Persoana contact: MELEGHI LILIANA

Pe site din 03-07-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Galati.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Galati. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Galati.

Este Vanatori zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Galati, Galati  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 3 camere Galati, Galati - 65000 EURO Vanatori, Galati , jud. Galati

Cristi Casa la gri, in Vanatori, Galati Vand in Vanatori casa la gri, cu suprafata de 100 mp, toate utilitatile, suprafata teren - 450 mp. Telefon: 0745929408.

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 195000 EURO Proprietar 195000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 195000 EURO Vanatori, Galati , jud. Galati

Mihai Imobil si teren cu potential, Str. Stefan cel Mare Vindem imobil P+1, 248mp constructie la sol aflata pe un teren de 742mp teren ( + 70mp in indiviziune - alee de acces), beneficiind de o pozitie excelenta atat pentru spatiu rezidential sau spatiu pentru diverse activitati comerciale. Este situat pe strada Stefan Cel Mare(in spatele Spitalului de Boli Infectioase, langa Decovil si langa viitorul Centru Comercial Nord). Cladirea este formata din doua corpuri alipite (duplex). Primul corp a fost folosit ca spatiu de locuit si este format din: Parter: bucatarie spatioasa, camara, baie, camera tehnica si un apartament cu antecamera, dormitor si baie proprie. La etaj: un alt apartament cu antecamera si baie proprie + un apartament cu o camera si baie proprie. Cel de-al doilea corp de cladire: la parter: garaj spatios (2-3 masini) si camera tehnica spatioasa iar la etaj se afla un "salon"/living-room mare, bai de serviciu si un apartament cu o camera, camera tehnica si baie proprie. In total, imobilul dispune de peste 6 camere mari si foarte mari, 5 grupuri sanitare, bucatarie, 2 camere tehnice si anexe. Este racordat la toate utilitatile (momentan contractele fiind suspendate, imobilul aflandu-se in conservare). Constructia este amplasata la strada iar in spatele acesteia se afla o curte interioara de aproximativ 500 mp. Necesita renovare atat la interior cat si la exterior. Pretul este de 195000 euro, negociabil. Pentru mai multe informatii: 0740972545 / 0749225839

195000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(