Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Galati, Galati - 23999 EURO

23999 €  De vanzare
Se vinde CASA cu TEREN de 1127mp (21.7ml deschidere) in Criviteni / Tecuci. Terenul pe care este situata casa are o deschidere de 21.7 si acces la doua strazi, deci accesul se poate realiza din ambele strazi. Se vinde casa impreuna cu intreg terenul, deci nu dezmembrez un lot. Casa se afla in bune conditii si a fost/este locuita in permanenta. Vecinii sunt seriosi si zona este linistita fara trafic intens si zgomot. Informatii despre casa : - 4 camere (din care 2 cu sobe ) - 1 bucatarie + baie ( apa curenta si canalizare + o fantana in curte cu posibilitate de irigare teren ) - bucatarie de vara - magazie - nu este racordata la gaz natural, exista posibilitatea dar nu a fost executata aceasta lucrare. - casa este construita din lut pe structura din lemn. Pretul este negociabil. Accept anumite variante cu apartament/garsoniera in Galati (doar in Galati) Anuntul este postat de persoana fizica. Se accepta si colaborari cu agentii imobiliare

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1127 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Galati.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Galati. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Galati.

Este Galati zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Galati, Galati  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 3 camere Galati, Galati - 55000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

Cristina Vand sau inchiriez casa cu curte Vand sau inchiriez casa locuibila, situata in Bariera Traian pe str.Tunelului.Suprafata totala teren 243m , din care 70 m construiti(3 camere , bucatarie si grup sanitar) cu o deschidere de 8m in fata si 15m in spate.Utilitati: curent electric, fosa septica si posibilitate de a trage gaze de la poarta.Pret pentru vanzare 49.000 euroPret pentru inchiriat 300 euro

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 35000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

Ana Case de vanzare 3 camere Galati zona Port Casa de vanzare Galati zona Port,3 camere.Supr.totala teren+constructii=99,60mpSupr. totala constr.=77,30mpCasa necesita renovare .Pret:45000euro, negociabilExclus agentii. Tel:

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 95000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

Caracteristici: • Localizata intr-un cartier nou de case, la doar 15 minute de mers cu masina (13 km) de orasul Galati; • Suprafata terenului este de 477 mp iar suprafata construita este de 100 mp, distribuita pe un singur nivel. • Casa dispune de doua dormitoare de dimensiuni egale, living generos cu un spatiu destinat pentru dressing, o bucatarie, doua bai, o camera a centralei cu acces la terasa ce poate fi folosita si ca spatiu suplimentar pentru chicineta sau spalatorie, precum si o terasa spatioasa inclusa in planul casei, cu acoperis. • La interior peretii si tavanul vor fi predati cu vopsea lavabila alba, sapa turnata si usi montate. • incalzirea este prevazuta prin calorifere. Casa are fosa septica proprie, pe viitor existand posibilitatea de racordare la canalizare. • Utilitati: Apa curenta este un curte; A fost emis avizul favorabil pentru racordarea la curent electric, racordarea urmad sa se efectueze in perioada urmatoare. Alte facilitati: • Chiar in fata casei se afla un teren pe care se vor planta in data de 23 martie 2024, 1000 de salcami, transformand astfel zona in spatiu verde. • in apropiere se afla un parculet pentru copii, teren de fotbal, biserica, transport scolar pana la scoala gimnaziala din comuna Sendreni, statie pentru transportul in comun, padure si raul Siret. • Zona linistita, cu priveliste deosebita si curte spatioasa pentru parcare, gradinarit, zone de relaxare si gratar. Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa ne contactati! Case de vanzare - Serbestii Vechi , Case de vanzare - Galati

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 55000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

mirceA casa de vacanta 25km de potesti De vanzare casa de vacanta la 25 km de orasul pitesti Sat gainusa comuna sapataTeren 6.000 mp Utilitati: curent 220 380 internet(fibra optica) fantana cu pompa submersibila Suprafata construita:Intreaga suprafata este imprejmuita cu gard din lemnIn spatele casei se afla raul cotmeanaZona foarte linistita intreg satul supravegheat videoPentru mai multe detalii si poze va stau la dispozitie la nr de telefon din anunt

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 125000 EURO Proprietar 125000 €

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 65000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

Veta Vand casa locuibila,din caramida. Galati Galati

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 50000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

daniel bradea Casa la pret de apartament in Galati. Vand casa in Galati zona liceul 9 strada aleea pictor isser nr 1F . Casa face parte dintr-un duplex. Singur in curte ! Intrare separata. Casa este dispusa pe parter unde se regaseste un living, o bucatarie o baie si casa scarii , etaj unde se regasesc 3 dormitoare si o baie si pod inalt care se poate amenaja ca spatiu de locuit sau spatiu de depozitare. Fiecare nivel se desfasoara pe 50 mp. Casa este racordata la electricitate , gaze naturale , internet, apa iar canalizarea este pe fosa. incalzirea se face cu centrala termica pe gaz prin condesatie foarte economica (aprox 150 mc pe luna in lunile de iarna ) . in curte se regaseste un garaj, un mic spatiu verde loc pt gratar, spatiu de relaxare. Curte aprox 160mp. Casa este proprietate personala si se vinde cu toate actele la zi. Necesita finisaje la interior dar reprezinta avantaj pt viitorul cumparator deoarece poate amenaja dupa propriul gust ( sunt necesare lucrari de finisaje interioare la parter in living, holuri , baia parter si casa scarii). Pt mai multe detalii vorbim la telefon.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 178000 EURO Proprietar 178000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 178000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

Nicu Casa comuna Branistea pret neg. Casa verde situata in centru comunei Branistea, judetul Galati pe un teren de 680 mp.Suprafata construita pe un singur nivel este de 160 mp(living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai,camera centralei,camara, hol) plus un garaj, o magazie si o terasa din lemn in suprafata de 30 mp acoperita cu tabla lindab cu gratar din caramida refractara.Casa dispune de instalatie fotovoltaica cu invertor de 5 kw si contract de prosumator.Pentru caldura si apa calda casa dispune de pompa de caldura aer -apa originara din suedia si panou solar.Pentru alimentare curent este trasa si o instalatie la 380 kw. Consumul este de 0 lei.Casa este racordata la canalizare plus fosa menajara cu adancima de 7 m din tuburi cu diametru de 1 m si instalatie de apa cu iesire la chiuveta in curte si canal pentru udat in gradina.Toata suprafata casei are pod izolat cu polistiren de 5 cm si vata minerala de grosime 15 cm, grosime pereti 40 cm din care izolatie de 10 cm.Camara in suprafata de 10 mp dispune de un beci cu doua bolti.Curtea are gazon-rulouri de 6 cm, pavaj de 6 cm si copaci fructiferi diferite soiuri pe rod.Accesul auto atat in curte, cat si garaj se face pe porti cu inchideri centralizata prin telecomanda.Casa se vinde mobilata si utilata.Pret:164.000 euro neg.

178000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Galati, Galati  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Galati, Galati - 65000 EURO Galati, Galati , jud. Galati

Gianta Nela Vanzare casa centru galati Vand casa centru ,2camere, centrala,curte,terasa

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(