Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Dambovita, Crevedia - 22500 EURO

22500 €  De vanzare
Teren pentru casa langa padure - Buftea Crevedia De vanzare teren suprafata 450 mp (plus 100 servitute) situat in Samurcasi, Crevedia, langa Buftea. - deschidere 30 m, latime 15m, imprejmuit pe doua laturi - la 50 de metri de Padurea Raioasa - drum lat de 7 metri asfaltat (s-a asfaltat ulterior pozelor din anunt) - gaze si tablou curent trifazic langa teren - fibra Digi - strada cu constructii finalizate si locuite, vecini linistiti - iluminat stradal, - strada asfaltata, perpendiculara cu padurea, fara trafic (lotul este situat la 300 de metri de soseaua principala) - sol foarte bun pentru construit (conform studio geo), nu este pamant de umplutura, zona neinundabila - proprietar, fara comision - toate actele la zi. Terenuri - Samurcasi , Terenuri - Dambovita

Pe site din 26-06-2023
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Crevedia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Crevedia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crevedia.

Este Samurcasi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Crevedia  - 139000 EURO Proprietar 139000 €
Vanzare casa Dambovita, Crevedia - 139000 EURO Samurcasi, Crevedia , jud. Dambovita

incalzire in pardoseala Curte amenajata Buftea - Crevedia, vila pe parter + pod, constructie din anul 2024, teren in suprafata de 500 mp. Suprafata construita 140mp, Utilitati : apa, curent, gaze, Impartirea: 3 Dormitoare 2 bai, Living Bucatarie Finisaje premium ( DeltaStudio) - gresie si faianta Super Lux -granit, marmura, travertin, ardezie naturala - incalzire in pardoseala - parchet - usi ; - geamuri termopan cu profil Salamander tripan - acoperis BILKA grande mat (gotic); - prize electrice si intrerupatoarele sunt de la gewiss - instalatii Romstal Curtile sunt amenajate cu gazon, pomi ornamentali si alei pavate cu prefabricate simetrica Casele se predau racordate la toate utilitatile (gaze, curent, apa) puteti viziona pagina de facebooK: Dealul Verde Buftea-Crevedia Case de vanzare - Samurcasi , Case de vanzare - Dambovita

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(