Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Fizesu Gherlii - 42000 EURO

42000 €  De vanzare
Vand casa in localitatea Nicula, judetul Cluj, la distanta de 5 km fata de orasul Gherla. Casa este din caramida, formata din 2 camere, hol, baie si beci la demisol. Amplasare casa: geamurile de la o camera inspre rasarit (inspre manastirea Nicula), respectiv a II-a camera si holul au geamurile inpre rasarit si sud. Anexe: bucatarie de vara si loc depozitare materiale diverse. Facilitati: -geamuri & usi termopam; -casa e racordata la reteaua de gaz (pe proprietate); -casa e racordata la reteaua de apa de la Gilau; -racordare existenta la reteaua de canalzare a localitatii (lucrare executata recent); -drum asfaltat pana la proprietate; -posibilitate racordare la reteaua de cablu RCS-RDS sau Telekom (cablu TV, telefonie, internet). Manastirea Nicula se afla la aproximativ 1km distanta fata de casa. Casa este amplasata pe o proprietatre de 90 ari, teren compus din: 75 ari livada cu pomi fructiferi, 10 ari teren propice pentru cultivarea vitei de vie, 10 ari pentru construirea unei alte case. Posibilitate de construire a inca 2 case pe proprietate.

Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 9000 m2
Suprafata teren: 9000 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Fizesu Gherlii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Fizesu Gherlii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Fizesu Gherlii.

Este Fizesu Gherlii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(