Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Gorj, Farcasesti - 70 EURO

70 €  De vanzare
Casa de vanzare Vand urgent casa an comuna farcasesti sat rosia jiu judetul gorj casa are 2 camere sala si anexe alaturate suprafata 540 metri patrati langa orasul rovinari dispune de curent electric apa curenta usi si geamuri termopan relatii la nr de telefon 0720280122 sau 0761374272

Pe site din 31-05-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 540 m2
Suprafata teren: 540 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Farcasesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Farcasesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Farcasesti.

Este Farcasesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Farcasesti  - 34000 EURO Proprietar 34000 €
Vanzare casa Gorj, Farcasesti - 34000 EURO Farcasesti, Farcasesti , jud. Gorj

Ofera spre vanzare casa si teren intravilan aferent in suprafata de 1400 mp, cu o deschidere la strada de 13.70 ml, acces pe doua laturi . Imobilul este compus din: 3 camere plus un hol ( antreu ) intre camere , terasa, Constructia este realizata din caramida , acoperita cu tigla, avand o suprafata utila de cca 80 mp . amprenta la sol . Lipit de casa de caramida mai am doua camera din lemn ,necesesita reconditionare sau demolare ( refacere cu boltari pe aceiasi fundatie) . Anexe : magazie pentru lemne , patul de porumb , o bucatarie de vara, toate din lemn . Utilitati: Cablu Tv si internet la poarta, fantana in curte , apa si canalizare in faza de finalizare / implementare proiect de catre autoritati . partida de curent deschisa , Finisaje: parchet , gresie, faianta . Partial mobilata . Exteriorul casei refacut anul acesta in vopsea lavabila, ( interior mai am o camera de refacut pana la aparitia unui pretendent ) . Facilitati : Zona linistita, panorama superba. Are livada pomi fructiferi pruni, gutui, meri, corcodusi , vie , teren arabil . In interiorul curtii exista posibilitatea de a amplasa doua solarii , sau o gradina de legume , fantana la numai 5 – 6 mm de acestea . Acces facil de ajuns in comuna numai asfalt , pozitie foarte buna a locatiei , scoala generala pentru elevii 1- 8 la numai 35 m de constructia mea, magazin alimentar la numai 40 m de locatia mea . Optional pot oferii intro alta locatie la numai 30 m de actuala casa , 9200 mp de teren , din care 2500 mp teren intravilan arabil , restul fanete sau alte categorii . Posibili cumparatori : Cei care isi doresc o a doua locuinta ( casa de vacanta , toata vara bunicii si copii plecati la casa de vacanta, posibilitatea de a inchiria in regim hotelier pentru personae care doresc sa petreaca cateva zile in natura ) . Cei care sunt plecati la munca in afara tarii si care doresc sa isi achizioneze o casa in tara . Cei care renunta la traiul sufocant din oras si doresc sa se reintoarca la natura . Cei care doresc achizitia unei casa in perimetrul comunelor Farcasesti , Negomir , Dragotesti din Gorj . Accept variante de schimb pentru un teren cu o mica constructie cu amplasament comuna Dragutesti ( numai la intrarea inspre Targu Jiu ) , sau cei din Targu Jiu . Accept orice variant reciproc avantajoasa pentru cele doua parti . Pret casa si teren aferent 34.000 Euro Contactati telefonul de mai jos . Tel . 07********58 Case de vanzare - Negomir , Case de vanzare - Gorj

34000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(