Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Dumbraveni - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
De vanzare, casa P+M, 600 mp curte,stradal, gaze,toate utilitatile. Constructie 2015. Mai multe detalii la telefon.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 600 m2
Suprafata teren: 600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dumbraveni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dumbraveni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumbraveni.

Este Dumbraveni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Dumbraveni  - 210000 EURO Proprietar 210000 €
Vanzare casa Ilfov, Dumbraveni - 210000 EURO Dumbraveni, Dumbraveni , jud. Ilfov

Casa eficienta energetic A++ cu sistem fotovoltaic de 9kw care face ca aceasta casa sa nu necesite cheltuieli de intretinere mari. Casa esta bransata la sistemul de canalizare, beneficiaza de curent trifazic, apa si gaz. Statie trifazica de incarcare masina electica - viteza incarcare 7,5kw Instalatie panouri fotovoltaice 9kw cu dosar de prosumator Tamplarie salamander cu geam tripan Tigla de la Lindab Sageac metalic adus din Finlanda Pardoseala din piatra naturala: granit si travertin Podele laminate de 12 mm Mobilier facut pe comanda Statie de dedurizare a apei de la Kinetico SUA Structura de beton pe cadre. Beton B400, fier BST 500 nu pc. Tamplarie Salamander International cu foaie de sticla tip Tripan cu argon si protectie termica. Sticla decoartiva usi extrior bronz cincila. Acoperisul este din tigla metalica marca Lindab impreuna cu sistemul pluvial. Sageac metalic ventilat adus pe comanda din Finlanda culoare stejar auriu ca si tamplaria. Statie de dedurizare a apei de la Kinetico din S.U.A. Tanc de apa de 300 litri cu ioni de argint pentru tratarea apei folosita la interiorul casei. Tevile de apa sunt executate din teava verde nemteasca cumparata de la Romstal. Toate elementele pentru instalatia de apa, incalzire si centrala sunt luate de la Romstal. Interiorul este placat la parter cu granit, inclusiv scarile spre etaj. Chiuvetele din bai sunt din travertin si granit. Dus tip walk in cu sticla. Nu este o casa de complex rezidential. Casa este independenta din punct de vedere energetic si suntem prosumatori incepand cu anul 2022. Pe casa este instalat un sistem de panouri solare de 9KWh. Casa dispune de 3 dormitoare din care unul matrimonial cu dressing si baie privata; living generos, 3 bai echipate, camera tehnica, camara, 2 bucatarii, 2 terase generoase si un garaj dublu pretabil pentru 2 suv-uri. Podul are placa de beton si este pretabil sa fie mansardat. Podul este izolat cu celuloza de 10 cm. In curte se gaseste o mica casuta pretabila pentru bona interna sau un mic birou precum si piscina supraterana avand dimensiune de 7,5 m x 3 m. Daca sunteti o familie mai numeroasa puteti achiziona suplimentar o casuta care se afla in vecinatatea imobilului (cuprinde: dormitor, bucatarie si baie - total 50mp). Mai multe poze se pot trimite la solicitarea dvs. Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

210000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Dumbraveni  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Ilfov, Dumbraveni - 95000 EURO Dumbraveni, Dumbraveni , jud. Ilfov

De vanzare o casa construita in 2021. Racordata la curent trifazic, apa, canalizare si gaz. Centrala pe gaz in condensare de la Vaillant Tamplarie salamander cu geam tripan 4 anotimpuri Pardoseala de marmura Dus tip walk in Pod izolat suplimentar cu celuloza de 10 cm Chetuieli lunare infime ca si de apartament Posibilitate de extindere a constructiei Case de vanzare - Dumbraveni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(