Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Covasna, Dobarlau - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Casa la rosu de vanzare , intr-o zona superba aflata la numai 24 km de Brasov . Casa Este situata la intrarea in satul Marcus ( com Dobarlau ) Si are acces cu intrare in DJ103B.Constructia a fost inceputa in 2014 cu suprafata utila de 160 m2 ( 10x16 ) , compusa din S+P+ E , fiecare nivel avand 160 m2. Dupa cum se Poate vedea in poze , casa dispune de un imens beci , Care Poate deservi amenajarea unei superbe crame ( drenaj bine facut cu scurgere subterana ) casa fiind gandita, conceputa Si construita cu acest scop , pentru ca Este sufficient spatiu cat pentru locuit cat Si pentru o afacere avand o pozitionare excelenta. S-au folosit materiale de foarte Buna calitate de la beton , caramida , Tigla pana la fier Beton. Aceasta casa dispune de o gradina mare cu suprafata de 1900 m2 , curent electric 380 V , tras pana in casa cu contor electric Si de asemenea Si apa potabila . Peisajul Este superb atat vara cat Si iarna , in apropiere ( 2 km ) fiind Si Manastirea Marcus . Pozitia Casei Este foarte Buna , avand in vedere ca are intrare direct in DJ , Si se Poate ajunge in Brasov in doar 20 min cu masina , Dar foarte accesibil Este Si autobuzul, statia fiind exact in fata casei . Merita vazuta .

Pe site din 14-01-2023
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dobarlau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dobarlau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dobarlau.

Este Dobarlau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Covasna, Dobarlau  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Covasna, Dobarlau - 120000 EURO Dobarlau, Dobarlau , jud. Covasna

Case de caramida 2 case de vanzare in stagiul de proiectare jud Brasov com Podul Olt la 15 km de Brasov Teren 400 mp fiecare parcela utilitati apa , curent, fosa septica ecologica Suprafata construibili 85 mp Dormitor 16mp Dormitor 12mp Baie 9mp Hol 3mp Living +bucatarie 37mp Terasa 13mp Termen de ezecutie 8luni de zile inceputul din primavara Pentru mai multe detalii 07******38 George Case de vanzare - Dobarlau , Case de vanzare - Covasna

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Covasna, Dobarlau  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Covasna, Dobarlau - 75000 EURO Dobarlau, Dobarlau , jud. Covasna

Casa de vanzare la intrare in Podul JiuOlt jud Brasov la 100 de metri de asfalt ,tren suprafata in jur de 400 mp pentru mai multe detalii la telefon 07******38 Case de vanzare - Dobarlau , Case de vanzare - Covasna

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(