Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Dejani - 59800 EURO

59800 €  De vanzare
Ocazie unica de a detine propria vila intr-o zona muntoasa de vis, si in acelasi timp de a face bani prin inchirierea celei de a doua proprietati pe acelasi teren. Amandoua casele complet utilate, trebuie doar sa alegi! Zona de pensiuni in muntii Fagaras, cu drum asfaltat pana la poarta, mentinut/curatat de primarie pe toata durata anului si incalzita cu butan gaz. Ambele case sunt in sistem de duplex. Prima vila de suprafata 100m2, are: (parter) living (acomodeaza o petrecere de 20 persoane comfortabil), baie completa si bucatarie, terasa inchisa; (etaj) 3 dormitoare, 1 living/dormitor, baie de serviciu si o terasa inchisa/camera. A doua vila cu o suprafata de 80m2 este open concept si are: beci; (parter) living/bucatarie, baie completa si terasa inchisa; (etaj) 2 dormitoare cu baie de serviciu. La baza manastirii Dejani, scurta distanta de vestitele manastiri Sambata si Berivoi si la punctul de pornire spre crestele muntilor Fagaras. Petrece aici sejururi de vis intr-o casa solida de caramida arsa, departe de zgomotul orasului, relaxeaza-te pe malul raului Dejani ce trece prin fata casei, bucura-te de peisajele incredibile. 20km de orasul Fagaras, pe drumul Fagaras-Recea. Nu va ramane mult pe piata, telefoneaza acum: 074-248-621 (Adrian)sau 0746 040 692 (Vasile)

Pe site din 06-01-2023
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dejani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dejani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dejani.

Este Dejani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Dejani  - 138000 EURO Proprietar 138000 €
Vanzare casa Brasov, Dejani - 138000 EURO Dejani, Dejani , jud. Brasov

Zoltan Csaki Casa de vanzare la poalele muntilor Fagaras in Dejani, jud.Brasov Brasov Dejani

138000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(