Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Targu Ocna - 117000 EURO

117000 €  De vanzare
casa tgocna Vand casa si teren Vand casa si teren intravilan in statiunea Tg. Ocna, jud. Bacau, intr-o locatie linistita, la 5 min. de centru. Casa e construita din caramida Porotherm, are acoperis din tabla de otel (0.5 mm) Impro Bavaria si tamplarie ADF cu 3 panele, materiale de cea mai buna calitate. in interiorul casei este realizata instalatia termica si instalatia sanitara (apa si canalizare functionale), fiind achizitionate si materialele necesare pentru instalatia electrica. Configuratia casei permite folosinta ei ca atare ori sub forma de duplex (are doua intrari si posibilitatea de separare a camerelor). Totodata, poate fi valorificata ca pensiune, cabinet medical etc. Structura fundatiei si plafonul de beton armat permit cunstructia unui etaj superior, daca se doreste acest lucru. Constructia este noua (2022), are autorizatie si toate avizarile necesare, fiind respectate toate recomandarile proiectantului privind calitatea materialelor si datele tehnice ale proiectului, aspecte care pot fi verificate, imobilul avand carte tehnica. Terenul are toate facilitatile (curent, gaz, apa si canalizare). Pretul este negociabil, se accepta diferite variante de plata, inclusiv schimb cu un apartament in Cluj-Napoca.

Pe site din 19-01-2024
Vizualizari 46
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 148 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Targu Ocna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Targu Ocna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu Ocna.

Este Targu Ocna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Targu Ocna  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare casa Bacau, Targu Ocna - 250000 EURO Targu Ocna, Targu Ocna , jud. Bacau

Spatiu comercial 240 m2 + 120 m2 locuinta . CONSTRUCTIE PE CADRE. Teren 500 m2 . Se poate transforma in orice afacere doriti : restaurant , hotel , salon de infrumusetare, etc CLADIREA SE AFLA IN CENTUL ORASULUI. Case de vanzare - Targu Ocna , Case de vanzare - Bacau

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bacau, Targu Ocna  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Bacau, Targu Ocna - 70000 EURO Targu Ocna, Targu Ocna , jud. Bacau

Casa este situata pe Str. Gandului, nr. 2, are centrala pe gaz, canalizare, gradina + curte 512 mp, anexe 95 mp si beci. Pentru vizite si alte detalii, raspund doar la numarul de telefon afisat! Case de vanzare - Targu Ocna , Case de vanzare - Bacau

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bacau, Targu Ocna  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa Bacau, Targu Ocna - 18000 EURO Targu Ocna, Targu Ocna , jud. Bacau

Catalin Vand local la rosu in Targu Ocna Vand local la rosu din panouri sandwich (30m 2) in Targu Ocna in spatele liceului (fost magazin mixt).Puteti face un coafor, sau un salon de manichiura, sau un bar, sau o shaormarie, s-au ce doriti dvs.Locul este concesionat de la Primarie cu 580 pe an.Pentru detalii imi scrieti aici pe site, merci.Pret fix 20.000 euro, urgent.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Bacau, Targu Ocna  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 2 camere Bacau, Targu Ocna - 25000 EURO Targu Ocna, Targu Ocna , jud. Bacau

Danny Casa Targu Ocna,Bacau,Gura Slanic SCHIMB cu garsoniera VAND CASA IN GURA SLANIC sau SCHIMB CU GARSONIERA /APARTAMENT OFER DIFERENTA UNDE ESTE CAZUL casa,grajd,si o bucatarie de vara apa curenta si electricitate mai multe detalii la tel +393533237167

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(