Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 8 camere Calarasi, Crivat - 72000 EURO

72000 €  De vanzare
CASA BOIEREASCA tip CONAC la 35 km de Bucuresti la pret de apartament TOTAL SUPRAFATA UTILA = 690 mp Salon de 100 mp + 8 camere intre 11-25 mp pt locuinta, firma sau mixta PIVNITA DOMNESCA asemanatoare cu Hanul lui Manuc , are 84 mp, este formata din sala mare, cu 4 incaperi cu arcade intre ele, hol si pivnita mica pt depozitare la rece In aceste spatii au functionat magazine, discoteca , restaurant, bar. Se transforma usor in spatiii de depozitare sau de productie alimentara sau nealimentara, fabrica conserve produse legumicole, avand sursa de materie prima in localitate, locuitorii fiind cei mai mari legumicultori din sudul Bucurestilor, local de nunti sau botezuri, minipensiune, han turistic, azil batrani, etc Are 2 intrari separate atat pt persoane cat si auto. CURTEA + GRADINA are 3219 mp cu intrare separata atat pt persoane cat si auto. Configuratia curtii permite amenajarea de teren tenis, piscina, cabana vara. Are pomi . Se pot monta solarii. Se poate face agricultura ECO deoarece terenul nu a fost chimizat niciodata. PODUL are 300 mp, are o camera cu balcon si se poate mansarda restul. Cladirea a fost construita de italieni in anul 1935, cu pereti grosi din caramida italieneasca, cu centura de aer la sol pentru a nu avea egrasie. A trecut prin toate cutremurile din secolul 20 fara a avea probleme . Are apa curenta locala de adancime, apa la put, incalzire cu centrala proprie cu lemne, fosa septica, acoperis nou din tabla Lindab , geamuri termopane noi de calitate. Posibilitate de alte constructii in curte, unele cu aprobarile obtinute. Vara nu necesita aer conditionat datorita grosimii peretilor. Localitatea se numeste Crivat, jud Calarasi intr-o zona de balti de peste si vanatoare. Din fata casei se pleaca periodic in partidele de vanatoare. Locuitorii sunt linistiti, majoritatea lor sunt legumicultori cu solarii mari.Este o zona linistita fara evenimente infractionale si fara locuitori de etnii cu probleme. Cladirea este in centru, langa biserica, primarie, politie. In fata casei pe sosea este amenajat un izvor si o fantana arteziana . Se poate ajunge din Bucuresti pe 3 trasee diferite pe drum astfaltat in max 45 minute . Merita vazuta si cumparata de cineva care vrea sa aiba o casa mare ,cu o curte mare, cu case vecine la o distanta care sa nu-i deranjeze si sa-i permita intimitate. Dar are posibilitatea de a face si o afacere in spatiul comercial si pivnita domneasca. Pret pt vanzare : 72000 euro discutabil Telefoane : 767 - arata telefon - , 767 - arata telefon -

Pe site din 08-06-2021
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 690 m2
Camere: 8

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Crivat.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Crivat. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crivat.

Este Crivat zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Calarasi, Crivat  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Crivat - 18000 EURO Crivat, Crivat , jud. Calarasi

De vanzare, teren in comuna Crivat, intravilan, suprafata 2159 metri, zona linistita, aproape de statia de autobuz. Direct proprietar. Pret 10 euro/metru, negociabil. Contact: 07******93 Adrian. Terenuri - Crivat , Terenuri - Calarasi

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(