Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Criscior - 32000 EURO

32000 €  De vanzare
Casa ( 85m2), cu 2 camere mari(3.5x3.5 m2 ; 4x4 m2 ), living +bucatarie(spatiu deschis de 4.5x5m2), baie (3x3.5m2). In curte se mai afla o cladire cu o camera de 3.5x4.5m2. Garaj (6x8m2) + alte dependinte. Camerele sunt parchetate, baia si bucataria cu faianta si gresie. Casa are incalzire centrala ( cupru) pe lemne + calorifere ; geamuri si usi din termopan. Casa are doua gradini (350m2) si e la strada asfaltata. Casa mai are un teren aditional de 1996m2, ( cam la aproximativ 50m de casa) , care se poate vinde sau nu cu casa .

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 85 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Criscior.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Criscior. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Criscior.

Este Criscior zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Criscior  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa Hunedoara, Criscior - 32000 EURO Criscior, Criscior , jud. Hunedoara

Vand casa amplasata in comuna Criscior, judetul Hunedoara, strada Valea morii Nr 32 . Construita din caramida, construita la sol si este formata din 2 camere, bucatarie, hol, camara si terasa + anexe. Se vinde cu tot cu teren pasune si padure. Locuinta este conectata la electricitate, bransamentul de apa de la reteaua publica este in curte, canalizarea este la gard iar incalzirea se realizeaza cu sobe de teracota cu lemne. Intreaga proprietate se vinde pentru suma de 32.000 euro negociabil. Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 07******49 Case de vanzare - Criscior , Case de vanzare - Hunedoara

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Criscior  - 103000 EURO Proprietar 103000 €
Vanzare casa Hunedoara, Criscior - 103000 EURO Criscior, Criscior , jud. Hunedoara

Casa de vanzare in Com.Criscior,la 5km de orasul Brad,str morii,nr.15,jud.Hunedoara la 300 m de strada Principala. Casa este construita pe 154mp+anexa lemne 6/3,5m(inclusa si centrala termica),instalatie pe cupru+boiler apa calda. Suprafata compusa 3 camere,2 bai,hol in forma de L,camara,bucatarie si beci sub casa scarii,,masarda cu posibilitate pt 2 dormitoare. Construita din anul 2004,boltari albi,izolatie de 13 cm exterior,pod izolat,termopan lemn,conectata la electricitate, cablu TV,apa retea publica+canalizare+ pompa apa gradina. Suprafata curtii 500mp+ gradina legume 508mp(pomi fructiferi) Casa se vinde la cheie. Case de vanzare - Criscior , Case de vanzare - Hunedoara

103000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(