Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Tulcea, Crisan - 115000 EURO

115000 €  De vanzare
Vand casa de vacanta pe bratul Sulina ,localitatea CRISAN (pe partea cu complexul LEBADA),o constructie P+1 avind amprenta la sol de 100 metrii patrati utili,toata suprafata terenului fiind de 1500 metrii parati.Constructia este cu deschidere la Dunare si la canal care da in Dunarea Veche .Locatia se vinde complet mobilata si utilata.Merita vazuta si face toti banii ,Pentru mai multe informatii sunati la telefon.Persoana de contact Ciubuc Gina.

Pe site din 23-06-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Crisan.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Crisan. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crisan.

Este Crisan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Crisan  - 599999 EURO Proprietar 599999 €
Vanzare casa Tulcea, Crisan - 599999 EURO Crisan, Crisan , jud. Tulcea

O locatie de vis in Delta Dunarii -Crisan gata sa-ti satisfaca toate cerintele... Proprietate extinsa pe o suprafata de peste 3000 mp,Situata pe malul canalului Sulina cu o deschidere de 60 m la acesta unde se afla si o estacada betonata de 30 m , iar in spate ,exista un canal privat cu acest ptr ambarcatiuni ,un debarcader de 30 m. Si altul de 20 m in constructie . Proprietatea se compune din 2 corpuri de casa C1 -450 mp parter et si mansarda C2-150mp parter si mansarda . Cele doua constructii contin 13 camere cu bai proprii cu balcon terase,tv LCD,invertere AC.,2 livinguri ,bucatarie ,o baie de serviciu si diverse camere de depozitare . O a treia constructie se compune, dintr-un foisor/restaurant de 40mp,,o bucatarie de 36mp un grup sanitar. In curte se mai afla o piscina si o bucatarie de vara.. Proprietatea dispune de curent electric Trifazic cu o putere de absorbtie de 40 kw . incalzirea se face cu centrale electrice Ray Protherm de 18 si 24 kw . Apa este asigurata de un put forat in curte ,si de doua hidrofoare. Anul trecut am devenit prosumatori instaland panouri fotovoltaice de 24 kw.. Exista si doua,instalatii de incalzire a apei cu panouri solare cu celule tip fagure functionale si pe timp de iarna ;- unul de 300 l ai al doilea de 150 l. Pe perioada acestui an toate facturile au fost pe zero si a mai ramas un surplus ,de, 5000 kw neconsumati. Locatie de vis ideala ptr casa de vacanta sau daca vrei sa incepii o afacere prospera in Delta Dunarii are toate facilitatile necesare de la; lenjerii ,prosoape ,pilote tv invertere AC tacamuri , wifi si multe alte dotari toate noi noute unele nefolosite.. -2 ambarcatiuni tip laguna una cu un motor Suzuki de 15 cp Si una cu motor Honda de 10:cp. Grup generator de 8 Kw Motopompe etc.. Accept si unele variante imobiliare. Case de vanzare - Tulcea , Case de vanzare - Tulcea

599999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Tulcea, Crisan  - 500000 EURO Proprietar 500000 €
Vanzare casa Tulcea, Crisan - 500000 EURO Crisan, Crisan , jud. Tulcea

De vanzare Vila stil duplex pentru casa de vacanta sau afacere la cheie. Situata in inima Deltei Dunarii in Crisan, judetul Tulcea. Vila este stil duplex in oglinda. Casa de vacanta P+1 plus mansarda cu o suprafata construita la sol de 153 mp, respectiv suprafata construita desfasurata de 250 mp. Terenul aferent are 1000 de mp. Situatia juridica toate actele la zi. Vila se va vinde complet mobilata precum si cu pontonul plutitor amplasat in fata imobilului pe Fluviul Dunare. In prezent se numeste Vila CAMA. www.vilacama.ro Casa este alcatuita din 2 vile in oglinda ce dispun fiecare in parte de : Parter : - 1 living - bucatarie deschisa - 1 baie Etajul 1 : - 2 dormitoare cu bai proprii De asemenea cele 2 vile au terasa comuna. Casa are deschidere la apa: - in fata canalul mare Sulina - in spate la un canal mai mic In curte se afla o constructie pe un nivel ce dispune de 4 cabanute din lemn fiecare din ele formata din : parter - dormitor si baie proprie Mansarda dormitor dublu Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.vilacama.ro sau la numarul de telefon 07******08 Case de vanzare - Crisan , Case de vanzare - Tulcea

500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(