Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Salaj, Crasna - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Vand casa cu teren in Crasna, judetul Salaj, intr-o zona linistita. Casa cu front la strada are suprafata de aproximativ 260mp, gradina cu o suprafata de 1115 (in total terenul cu casa are suprafata de 1375 mp) Casa este alcatuita din pivnita+parter+pod. Parterul este compus din 4 camere, 2 bucatarie, o baie, o camara, hol la intrare si un foisor/tarnat umbrit. Este racordat la: apa, canalizare, electrice, telefonie. Nu este racordat la gaz, insa conducta pentru racordare gaz se afla in fata casei. Incalzirea se face cu soba de teracota. Casa se vinde mobilat. Casa si terenul este intabulat si are toate actele la zi. Petru mai multe informatii sunati la + 407 - arata telefon -

Pe site din 23-06-2021
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 260 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Crasna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Crasna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crasna.

Este Crasna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Crasna  - 86500 EURO Proprietar 86500 €
Vanzare casa Salaj, Crasna - 86500 EURO Crasna, Crasna , jud. Salaj

Vand casa in localitatea Crasna, str Ratinului, Nr. 1315 cu toate utilitatile la limita de proprietate. -Cutia de gaz pe perete -Caminul de apa in fata portii (cu contor montat) -Canalizarea in curte( langa poarta) Suprafata totala 4059; latimea stradala aprox 16,5 m. 1. Constructie de locuinta 145 m2- cu acte 2. Constructie anexa ( bucatarie de vara) 75 m2 cu acte 3. Constructie anexa ( grajd etc) 72 m2 cu acte 4. Constructii anexa (depozit) 22 m2. Toate constructiile se afla in stare foarte bune. Pe schita anexata se vede dispunerea cladirilor in teren si dimensiunea incaperilor. Ambele pivnite sunt hidroizolate, drenate, uscate. Casa a fost intretinuta corespunzator, acoperis in stare foarte buna, poarta de acces noua, realizat din materiale de buna calitate. Cladirile nu prezinta crapaturi sau infiltratii de apa. Are extras de C.F. actualizat la zi si este liber de sarcini. Pentru mai multe informatii si poze sunati la numarul de telefon 07******19. Case de vanzare - Crasna , Case de vanzare - Salaj

86500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(