Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 9 camere Covasna, Covasna - 450000 EURO

450000 €  De vanzare
Se vinde casa particulara cu etaj cu anexe si teren aferent aflata intr-o singura parcela in jurul casei in suprafara totala de 10 ha. Casa are 3 apartamente, in total 9 camere, 3 bucatarii, 3 bai, hol. 2 centrale pe lemn, apa si curent. Are livada cu pom frunctiferi, 3 garaje, 2 soproane, 1 grajd si o sura uriasa. Se preteaza atat pentru o ferma, pensiune, camin de batrani etc. Se vinde intreg! Se afla intr-o zona linistita la cca 2 km de centrul orasului pe str. 1 dec 1918 (fosta strada garii) fara alte vecinatati.

Pe site din 05-04-2023
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100000 m2
Suprafata teren: 100000 m2
Camere: 9

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Covasna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Covasna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Covasna.

Este Covasna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Covasna, Covasna  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Covasna, Covasna - 150000 EURO Covasna, Covasna , jud. Covasna

Va oferim spre vanzare casa situata in orasul Covasna, judetul Covasna, in zona semicentrala pe str Ady Endre nr6,aceasta este situata aproape de toate punctele de interes comun, la 5 minute de centrul statiunii, ideala pentru spatiu comercial,dar si pentru casa de locuit.Imobilul este construit din caramida in anul 2008,si are o suprafata utila de 230 mp,si teren intravilan de 396 mp.Imobilul are centrala termica pe gaz,si beneficiaza de curent,canalizare, gaz si apa. Pretul de vanzare al imobilului este de 150000 euro (negociabil).Pentru mai multe detalii si informatii ne puteti apela la nr.de telefon 07******94 Case de vanzare - Covasna , Case de vanzare - Covasna

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(