Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Botosani, Trusesti - 39000 EURO

39000 €  De vanzare
Sergiu-Dan Cosuleanu Vand casa cu teren 656mp ! Proprietar: Vand casa in duplex, din caramida, structura foarte rezistenta, cu 3 camere, baie, bucatarie, doua holuri,acoperis nou din tabla, pod,termopane, gradina cu vie, pomi fructiferi, dependinte(doua magazii, etc.)beci sifoarte important, vecini foarte linistiti.Teren: 656 mp/ suprafata locuibila 65mpCasa este situata in comuna Trusesti, localitatea Trusesti,la o distanta de 30 de minute de Botosani, intr-un cartier foarte linistit.Utilitati: - apa curenta - electricitate- cablu tv - internet- canalizare fosa(exista si posibilitatea de racordare la reteaua publica)Este ideala pentru persoane care doresc sa detina o proprietate agreabila cu toate cele necesare, cu o gradina cocheta si practica in acelasi timp, departe de zgomotul, poluarea si agitatia orasului.Pentru mai multe informatii apelati .Telefon:

Pe site din 16-09-2023
Vizualizari 53
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Trusesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Trusesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Trusesti.

Este Trusesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Botosani, Trusesti  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare casa Botosani, Trusesti - 57000 EURO Trusesti, Trusesti , jud. Botosani

Vand casa si teren in sat Trusesti Zona ultracentrala, linistita, in spate la bloc hotel, aproape de piata, farmacie, magazine. -Teren in suprafata de 2738 mp. -Casa P+1E - 106mp la parter, 30mp la etaj (a se vedea schitele); beci 15mp cu acces din casa. -Tamplarie termopan la parter, tamplarie lemn la etaj. -Utilitati: curent, apa, canalizare; centrala termica Viadrus (din fonta) cu radiatoare din fonta + sobe. Relatii la telefon: 07******67 - Iuliana (08:00-19:00) 07******91 - Andrei Nu raspund la mesaje. Case de vanzare - Trusesti , Case de vanzare - Botosani

57000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Botosani, Trusesti  - 51900 EURO Proprietar 51900 €
Vanzare casa Botosani, Trusesti - 51900 EURO Trusesti, Trusesti , jud. Botosani

Vand casa pe strada Lalelelor, nr.10, in loc. Trusesti, jud. Botosani, la aproximativ 150m fata de drumul principal. Casa este construita intre anii 1986 - 1992 din boltari si caramida, avand o suprafata de aproximativ 125mp, formata din 4 camere spatioase, bucatarie, camara cu beci interior din beton si holuri despartitoare, fiind acoperita cu azbest. Dispune de apa curenta in casa iar sistemul de incalzire este cu soba de teracota pe lemne. Langa casa se mai afla si o anexa mica in suprafata de 8 mp, construita din caramida. Suprafata totala a termenului ce include casa si anexa este de 840mp, fiind imprejmuit cu gard pe toate laturile. Pe terenul din spatele casei sunt plantati pomi fructiferi si vita de vie. Imobilul poate fi conectat la reteaua de canalizare a localitatii care se afla in imediata proximitate. Totodata strada din fata imobilului a fost asfaltata recent. Pentru alte informatii, poze, video din interiorul casei, ma puteti contacta telefonic. Case de vanzare - Trusesti , Case de vanzare - Botosani

51900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(