Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Dolj, Cotofenii din Dos - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Proprietar, vand proprietate in satul Mihaita, comuna Cotofenii din Dos, jud. Dolj, compusa din: 1. Casa de locuit din caramida, acoperita cu tabla (cladirea C1 din schita atasata). Interiorul este compus din 5 camere, baie si hol. Are geamuri termopan si parchet laminat. In camere incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemne, iar pentru baie exista boiler. Atasat gasiti o schita cu interiorul casei. 2. In curte se gasesc 2 cladiri separate, din caramida, acoperite cu tabla. Una dintre ele (cladirea C2 din schita atasata) contine bucataria de vara si un beci foarte spatios, deasupra carora se afla un pod. In cealalta cladire (C3) este depozitul de lemne, garajul si magazia de unelte. Si aceasta cladire are un pod foarte generos. 3.Terenul intravilan aferent in suprafata de 2400 mp BONUS-10.000 mp teren extravilan(agricol) +2000 mp padure. Acesta se poate vinde si separat. Contact: Anton Budici Tel.: 0741 131 454, Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 5, numar bai: 1, suprafata utila: 86, suprafata totala: 2400 Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Suprafata terenului: 2400,0 m2, Suprafata utila: 86,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 1 , Incalzire: altele ,

Pe site din 21-12-2019
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cotofenii din Dos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cotofenii din Dos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cotofenii din Dos.

Este Cotofenii din Dos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Dolj, Cotofenii din Dos  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Cotofenii din Dos - 20000 EURO Cotofenii din Dos, Cotofenii din Dos , jud. Dolj

Se vinde teren intravilan 2340mp in acte, 2440 mp din masuratori (specificat in acte). Terenul se afla la strada principala, in satul Cotofenii din Dos. Exista si o casa nelocuibila pe teren. Recent a fost defrisata partea din fata, momentan ramanand copaci in spate. Terenuri - Cotofenii din Dos , Terenuri - Dolj

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(