Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 9 camere Valcea, Costesti - 180000 EURO

180000 €  De vanzare
Proprietar,ofer spre vanzare casa, pensiune cu 9 camere situata in Costesti, la 5 km distanta Horezu, judetul Valcea. Este un imobil constructie noua, tip proiect locuinta D+P+E+M, cu o suprafata utila de 360 metri patrati, iar terenul aferent acesteia este in suprafata de 1900 metri patrati. Se preda la stadiul semifinisat. La nivel de finisaje casa este dotata cu geamuri termopan, usi,acoperis tabla, izolat cu vata,toate instalatiile trase(instalatiile electrice,instalatie de incalzire), inclusiv panoul electric montat, sapa mecanizata, BCA de 30, casa se izoleaza cu polistiren de 10. Are centrala pe lemn/ carbune Casa este compartimentata astfel: Demisol: bucatarie 60mp, camera tehnica 36mp, baie de serviciu si debara. Parter: living room foarte mare cu baie si doua camere cu balcon Etaj: 4 camere dintre care 3 cu terasa, 2 bai cu posibilitatea de a face 4. Mansarda: 3 camere, 2 bai Pentru mai multe detalii si/sau poze ne puteti contacta telefonic.

Pe site din 13-05-2023
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 360 m2
Camere: 9

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Costesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Costesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Costesti.

Este Costesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Valcea, Costesti  - 900 EURO lunar Proprietar 900 €
Inchiriere casa Valcea, Costesti - 900 EURO lunar Costesti, Costesti , jud. Valcea

Inchiriez casa situata in centrul comunei Costesti (la 6 km de orasul Horezu).Casa este mobilata si utilata.Se inchiriaza doar pe termen lung la persoane serioase, preferabil familie.Se plateste chiria curetul electric consumat si apa+canal(1.6 lei metrul cub)Pretul este fix 900 lei/luna.Se percepe o luna avans si o luna garantie.Incazirea la casa este pe termosemineu cu pompa cat si pe centrala pe curent.Casa are 2 camere mari,2 bai,o bucatarie+o anexa Case de inchiriat - Horezu , Case de inchiriat - Valcea

900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Costesti  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 20000 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

De vanzare teren 4980 m2 in com. Costesti, Valcea. Pret 4eur/m2. Numar de contact 07******21 sau 07******07 Terenuri - Costesti , Terenuri - Valcea

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(