Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vila premium, 5 cam, 3 bai, 500 mp teren, incalzire in pardoseala, finisaje la alegere

85000 €  De vanzare
Casa Hera, o casa pentru toata familia, functională si eleganta ofera intimitate si spatiu pentru toti membrii familiei. Este situata la doar 15 minute de Bucuresti, in comuna Joita, jud Giurgiu Are o suprafata utila de 130 mp si dispune de 500 mp teren. Constructia P+1+pod este ridicata pe structura din beton, cu zidarie din caramida si este bransata la toate utilitatile(curent, gaze, put cu hidrofor si fosa). Cladirea are 5 camere, 3 bai, bucatarie, spatiu de depozitare, terasa si balcoane dispuse pe parter si etaj Zona de zi a parterului este compusa din living generos si spatios (25.30mp), bucatarie (poate fi la alegere deschisa sau inchisa - 14.56mp), dormitor (11.80mp), baie (6mp)si spatiu depozitare sub scara. Zona de noapte de la etaj include: - 3 dormitoare (17.79mp/18.82mp/12mp), - 2 bai (una dintre bai este pozitionata in dormitorul matrimonial care poate sa fie modificata in dressing - 4mp, 5.52mp) - 2 balcoane spatioase (10.42mp; 10.05mp) La etaj sunt gasim cele trei dormitoare, doua balcoane si doua bai. Scara de acces intre etaje este din beton. Designul modern si compact al fatadei atrage atentia prin forma si pozitionarea ferestrelor si a balcoanelor. Finisajele sunt la alegere dintr-o gama variata de modele si culori. Contorizarea este individuala, prin intermediul centralei termice proprii. Predarea se face la cheie cu toate utilitatile incluse (curent, gaze, put, fosa, termopane, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere, centrala, balustrada, usi de interior si la exterior), curte amenajata cu foisor si terasa. 0 % comision , direct de la dezvoltator Pret: 85 000 euro TVA inclus Programeaza o vizionare: 0727 182 182

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 193
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 160 m2
Suprafata utila: 130 m2
Suprafata teren: 500 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: /1
Camere: 5
Front stradal: 25 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cosoba.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cosoba. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cosoba.

Este Cosoba zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Cosoba  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Giurgiu, Cosoba - 105000 EURO Cosoba, Cosoba , jud. Giurgiu

In vestul Bucurestiului, la 15 km de Soseaua de Centura, in Cosoba, aproape de padure. Casa parter + pod, alcatuita din living open space cu bucataria, 3 dormitoare, baie, hol + terasa 15 mp acoperita. Structura este din caramida (fundatie, polistiren expandat, placa radier si peste parter placa beton, stalpi, grinzi, centuri), zidarie din caramida; izolata termic cu polistiren de 10 cm, cu densitate 80. La interior peretii sunt tencuiti, gletuiti, finisati si zugraviti, tavan polistiren. Instalatii electrica, sanitara, termica, centrala pe gaze in condensatie, calorifere. Obiectele sanitare, usile interioare, gresia, faianta si parchetul pot fi alese de cumparator. Casa este acoperita cu tigla metalica, are tamplarie tripan, trotuare din beton armat in jurul casei, alee pietonala si auto, fosa betonata. Gard din beton. Se vinde finisata complet si racordata la utilitati. Poate fi cumparata cu credit bancar. Pret 105.000 EUR. Case de vanzare - Cosoba , Case de vanzare - Giurgiu

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(