Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Dambovita, Cornatelu - 19290 EURO

19290 €  De vanzare
Vand casa + teren intravilan in satul Corni , comuna Cornatelu , judetul Dambovita. Distanta de aproximativ 45 km de Bucuresti . Deschidere 18.3 metri , suprafata totala 7714 mp intravilan , gospodaria este compusa din doua corpuri de casa , unul reprezentand casa batraneasca ce necesita renovare , iar celalalt corp fiind renovat de curand , tencuit si gletuit ; magazie , grajd animale si alte anexe , dispune de fantana + hidrofor , strada asfaltata. Proprietar , cadrastru si intabulare efectuate. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie telefonic. Pretul este de 2.5 euro / mp.

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 7714 m2
Suprafata teren: 7714 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cornatelu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cornatelu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cornatelu.

Este Cornatelu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Cornatelu  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Dambovita, Cornatelu - 36000 EURO Cornatelu, Cornatelu , jud. Dambovita

Vand casa Comuna Cornatelu jud. Dambovita La 50 km de Bucuresti Fanatana apa cu pompa in curte Deschidere la drum principal asfaltat. Imprejmuit cu gard in stare foarte buna. Gradina mare si gradina mica pentru legume. 3 magazii mari si pod Foisor din lemn 2 bucatarii Peste 30 pomi fructiferi plantati acum 5-10 ani Bolta cu vita de vie si flori. Beci mare cu hidroizolatie. . Casa compusa din: -4 dormitoare -bucatarie -magazie Suprafata totala al terenului este de 5000mp, deschidere la strada principala 33m ,casa are toate actele la zi. inclusiv cadastru Pret negociabil la fata locului. Direct de la proprietar. Case de vanzare - Cornatelu , Case de vanzare - Dambovita

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Cornatelu  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Dambovita, Cornatelu - 36000 EURO Cornatelu, Cornatelu , jud. Dambovita

Vand casa Comuna Cornatelu jud. Dambovita. Casa compusa din: -4 dormitoare -bucatatie -magazie -beci -livada de pomi Suprafata totala al terenului este de 5000mp, deschidere la strada principala 33m ,casa are toate actele la zi. Case de vanzare - Cornatelu , Case de vanzare - Dambovita

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(