Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Valcea, Copacelu - 95000 EURO

95000 €  De vanzare
Casa este situata la Copacelu (6 km de centrul orasului - statia de autobuz este la 50 de metri distanta) si are o suprafata utila de aproximativ 140 MP. Dispune de toate utilitatile, gaz, apa, curent. Incalzirea este prin centrala pe gaz. Casa este izolata complet cu polistiren de 200mm. Acoperis cu tigla. Parter: Living + Dining 25 mp, Bucatarie 11 mp, 2 Camere (10.5 si 12 mp), Baie de serviciu (3 mp), Salon (6mp) Etaj: 3 dormitoare (12 si 12.5 mp), Dressing (8.5 mp), Baie (7 mp). Dormitorul matrimonial are propriul dressing (22 mp). 2 Balcoane mari. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Scarile sunt din lemn masiv, spatiu de stocare sub scara generos. Crama de aproximativ 15 mp Dimensiunile sunt aproximative.

Pe site din 07-07-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 25 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Copacelu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Copacelu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Copacelu.

Este Copacelu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Copacelu  - 310000 EURO Proprietar 310000 €
Vanzare casa Valcea, Copacelu - 310000 EURO Copacelu, Copacelu , jud. Valcea

Proprietar, vand casa deosebita, cu suprafata de 338 de metri patrati, situata in cartier Copacelu, strada Toporasilor; dispune de toate utilitatile - apa, gaz, curent, canalizare, inclusiv piscina. Merita vazuta. Mai multe detalii la telefon 07******72. Pretul este de 380.000 de euro, negociabil. Case de vanzare - Copacelu , Case de vanzare - Valcea

310000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Valcea, Copacelu  - 239000 EURO Proprietar 239000 €
Vanzare casa Valcea, Copacelu - 239000 EURO Copacelu, Copacelu , jud. Valcea

Zona Copacelu, Ramnicu Valcea Suprafata teren : 679 mp Suprafata utila :243 mp Suprafata desfasurata: 301 mp Toate utilitatile:casa de vanzare zona foarte linistita, priveliste minunata, la 6km de centrul orasului cu centre comerciale in vecinatate, casa este compusa din demisol( camara+ camera centralei de incalzire+ garaj) Parter cu living, bucatarie cu terasa, dormitor baie, zona cu semineu. La intrarea principala, o terasa de 29 mp. La etaj;zona de relaxare, 3 dormitoare, o baie , 2 terase externe. Casa din caramida porotherm, anvelopata. Centrala de incalzire pe lemne cu posibilitatea atasarii centralei pe gaz. in curte magazie de lemne (12 mp) + foisor de vara(9mp) Case de vanzare - Copacelu , Case de vanzare - Valcea

239000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(