Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Valcea, Copacelu - 86500 EURO

86500 €  De vanzare
Casa de vacanta, Copacelu, Valcea Vindem Casa de vacanta , (cabana din lemn pe fundatie de beton) comuna Copacelu, judetul Valcea Aceasta este compusa din: -living, -bucatarie, -baie, -2 dormitoare, -terasa, -pivnita generoasa + camera tehnica (nu este beci). Locuinta este amplasata intr-o zona linistita, ferita de zgomotul stradal, intre dealuri, pe un teren cu o suprafata de cca 4500 mp intravilan (curte , livada + padure -proprietate) detalii in foto 5. Terenul fiind intravilan, se poate parcela dupa achizitie, devenind o oportunitate de afaceri pentru cumparator ! Utilitati: curent, apa curenta (din sistemul centralizat + put cu hidrofor), canalizare la poarta (necesita doar conectarea) + 2 fose, aer conditionat, incalzire lemne (godin), boiler electric, tamplarie termopan. Cumparatorul beneficiaza de : Casa de vacanta, Teren - cca 4500 mp intravilan (curte, livada + padure), Front stradal 50 m, gard metalic si poarta de acces auto si pietonal, Suprafata desfasurata - 86 mp Suprafata construita la sol - 56 mp Este locul perfect pentru odihna si vacanta, la 7 km de Rm. Valcea, cu vecini civilizati. Terenul este imprejmuit in totalitate cu gard (inclusiv padurea proprietate), curtea plantata cu flori, pomi fructiferi pe rod ( pruni, meri, ciresi, peri, nuci) . Casa de vacanta se preda mobilata si utilata. Toate actele pentru vanzare sunt la zi. 86.500 Euro Case de vanzare - Copacelu , Case de vanzare - Valcea

Pe site din 27-03-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 56 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Copacelu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Copacelu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Copacelu.

Este Copacelu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Copacelu  - 118000 EURO Proprietar 118000 €
Vanzare casa Valcea, Copacelu - 118000 EURO Copacelu, Copacelu , jud. Valcea

Vand casa construita in 2023, situata in Rm Valcea, str. Apusului, nr 26C. Suprafata construita desfasurata 122 mp + terasa 10 mp. Suprafata terne 400 mp. Trei dormitoare, un living cu bucatarie ( open space), doua bai, balcon si terasa. Utilitati: apa, curent electric, gaz, internet Dotari: incalzire in pardoseala, aer conditionat, centrala pe gaz, sistem supraveghere video, poarta cu automatizare. Finisaje: granit ( parter si terasa), parchet laminat in dormitoare, gresie si faianta in bai, baterii Grohe, tamplarie termopan, PVC sase camere. Zona foarte linistita, de case recent construite. Merita vizionata. Pentru mai multe imagini, va rog sa ma contactati. Sunt proprietarul casei. Case de vanzare - Copacelu , Case de vanzare - Valcea

118000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(