Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

ULTRACENTRAL - STR. DACIEI, CASA DIN CARAMIDA LA CHEIE CU TEREN 234 MP!

219000 €  De vanzare
COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! ULTRACENTRAL - STR. DACIEI, CASA DIN CARAMIDA LA CHEIE CU TEREN 234 MP! Locatie de prestigiu, la doi pasi de Bdul Mamaia si Tomis Mall. Casa eleganta, constructie solida, renovata integral in 2014. Curte mare in fata, cu terasa acoperita si demisol amenajat ca spatiu de relaxare. Interior rafinat, insorit, living generos, 4 dormitoare mari, plus birou, 3 bai, bucatarie mobilata si centrala pe gaz.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 23-09-2023
Vizualizari 1456
Persoane interesate 1370

Caracteristici:

Suprafata totala: 160 m2
Suprafata utila: 123 m2
Suprafata teren: 234 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 6
Front stradal: 12 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Constanta  - 114988 EURO Proprietar 114988 €
Vanzare casa Constanta, Constanta - 114988 EURO Centru, Constanta , jud. Constanta

Proprietar : * Va prezint la vinzare o casa noua, la cheie, construita 2023. * Parter + Mansarda, cu toate utilitatile si finisaje de lux. * Locatia este amplasata intr-o zona centrala linistita (in vatra satului), la 300M distanta de drumul national (DN), Pe o strada lata cu asfalt, care dispune de toate utilitatile, avind in apropiere magazine si supermarket, 2 gradinite si scoala gimnaziala. * Casa are un proiect placut, cu o curte spatioasa, cu zona verde si loc pentru parcare autoturism, cu o deschidere mare directa la strada asfaltata. * Locuinta are un interior luminos si confortabil, La parter zona de zi cu living mare, 2 dormitoare generoase, Bae si bucatarie spatioase, Hol la intrare, Iar accesul spre mansarda se face prin casa scarii, avind scara turnata din beton. * Suprafata teren = 300 MP. * imprejmuire completa cu garduri noi, * Amprenta casei 100 MP. - Living 25 mp, - Dormitoare 16 mp - Bucatarie 11 mp - Suprafata mansardei 50 mp * Constructia este realizata cu cele mai bune materiale de pe piata, * Izolatie cu polistiren G 10 -EPS 90, * Ferestre Salamander confectionate de fabrica de culoare Gri Antracit, - Profil cu 6 camere, - Sticla tripan 4 sezon (cu factor de protectie la toate cele 4 sezoane), - Sistem Mako, * invelitoare Acoperis BILKA, - impreuna cu tot sistemul tot bilka, cu o garantie de 30 de ani, - Sistemul pluvial metalic, (jghiaburi si burlane bilka), * Constructie bine structurata cu fier corespunzator si beton de statie. * Dispun de album foto de la sapatura si pina la final. * Dispune de toate bransamentele, - Bransament energie electrica, - Bransament apa si canalizare, - Bransament de Gaze cu instalatia de utilizare subteran, de la strada pina la centrala. * Imobilul se vinde la cheie cu gresie faianta si parchet de f buna calitate. - Centrala noua marca ARISTON, - Calorifere noi (10 ani garantie) * Imobilul se vinde cu caldura pornita. * Certificat energetic de tip A, * Acte la zi, cadastru nou, intabulare si extras de carte funcciara. * Se accepta si vinzare cu banca. - Credit ipotecar imobiliar, - Credit prima casa. * Pret de vinzare la cheie : - 115 mi €. * Mai multe detalii la tel. Case de vanzare - Valu lui Traian , Case de vanzare - Constanta

114988 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Constanta, Constanta  - 370000 EURO Proprietar 370000 €
Vanzare casa Constanta, Constanta - 370000 EURO Centru, Constanta , jud. Constanta

GHEORGHE Dumitru VAND/SCHIMB ap. 3 camere, 2 garsoniere si curte 228 mp cu ap. 2 camere cu vedere frontala la mare Constanta Constanta Central

370000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(