Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Comeat - 55000 EURO

55000 €  De vanzare
Vand doua case de vacanta sau locuit la Comeat - o localitate intr-o zona pitoreasca de dealuri si paduri, in judetul Timis, situata la 50 km de Timisoara. Casele sunt situate una langa cealalta cam in centrul localitatii, frontul stradal total fiind de 33 de metri. Cladirea 1, mai aproape de strada, are amprenta la sol de aproximativ 100 mp si este compusa din 3 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 terasa, plus un pod inalt, mansardabil, si o pivnita natural racoroasa, sub bucatarie. Incalzirea in casa se face cu sobe de teracota. Casa este complet mobilata si utilata. Cladirea 2 este mai retrasa de la strada, are doua corpuri si are amprenta totala de aproximativ 115 mp. Este compusa din 4 incaperi, dar are si un spatiu acoperit intre cele 2 corpuri. Și podul acestei cladiri este inalt, mansardabil. Suprafata totala la sol a proprietatii pe care sunt construite cele 2 case este de 3238 mp - si este formata din curtea casei, terenul de sub cladiri si gradina. Pe teren se afla pomi fructiferi, iar in curte mai sunt si trandafiri, precum si plante si arbusti ornamentali. Pentru apa potabila exista in gradina un foraj recent cu hidrofor si pompa, iar pentru canalizare o fosa. Exita si cazan de incalzirea apei pentru baie si bucatarie. In curte, langa casa, mai exista si o fantana traditionala mai veche, dar utilizabila. Ca utilitati, proprietatea este racordata la curent, dar se mai poate racorda si la apa si canal, care din 2018 trec prin fata casei. Terenul proprietatii este pe deal, in panta, astfel incat de pe proprietate se poate vedea peisajul vaii si dealului invecinat, inclusiv padurea. Localitatea Comeat este mica si linistita, majoritatea locuitorilor avand si locuinta in Timisoara. Șoseaua este proaspat asfaltata, localitatea Comeat fiind ultima localitate pe aceasta sosea - deci pe sosea nu este trafic spre alte localitati. Pretul proprietatii cu cele 2 case (3238 mp si front stradal total de 33 m) este de 55000 euro. Mai multe detalii la telefon 0752216019, 0356171250, si 0724083243.

Pe site din 25-05-2023
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Comeat.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Comeat. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comeat.

Este Comeat zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Timis, Comeat  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare terenuri constructii Timis, Comeat - 55000 EURO Mehala, Comeat , jud. Timis

Vand teren intravilan in Comeat, comuna Bogda. In sat, drum asfaltat, utilitati la drum. 4 CF-uri separate in suprafata de: - 1137 mp - 719 mp - 719 mp - 302 mp Total: 2877mp Pret: 25 euro mp daca se cumpara parcela individuala 55.000 euro tot terenul Terenuri - Timisoara , Terenuri - Timis

55000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(