Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Brasov, Comana de Sus - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Se vinde casa in Comana de Sus, jud. Brasov, situata intr-o pozitie deosebita - la poalele dealului, cu un un rau in fata casei si intr-o zona foarte linistita.Se afla intr-o stare foarte buna, datorita multiplelor imbunatatiri aduse. Casa contine:4 camere, 2 beciuri la demisol. Incalzirea se face cu lemne in soba de teracota. Imobilul include sura, grajd, o gradina in spatele surii, cu pomi fructiferi si loc pentru zarzavaturi,dar si o gradina in curte pentru cultivat legume, garaj. Suprafata totala la casa fara gradina din spate este de 1200mp. Merita vazut! Pretul este in Euro.Negociabil. Stadiul constructiei: Finalizat , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 200,0 m2, Suprafata utila: 1200,0 m2, Numar camere: 4 , Incalzire: lemn ,

Pe site din 30-03-2023
Vizualizari 47
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1200 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Comana de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Comana de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comana de Sus.

Este Comana de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Comana de Sus  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Brasov, Comana de Sus - 180000 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Ionescu Marcel Vand casa cu teren Comana de Sus, BV. - Vand casa cu anexe gospodaresti si teren intravilan situat in Comana de Sus, la doar 3km de DN 1S ( Sercaia-Hoghiz ) drum care face legatura intre E60 si E68...la 68 km de MUNICIPIUL BRASOV.- Imobilul este situat la poalele vestice ale Muntilor Persani, pe Valea Comanii unde se regasesc cateva obiective naturale protejate: Pestera Comana( numit de localnici Pestera Manastirii ), rezervatia geologica de la Piatra Cioplita - coloane de bazalt prismatice, punctul fosilifer Garbova.Pe drumul forestier lung de cca 15 km ce insoteste in amonte Raul Comana, se poate practica cicloturismul. Pe langa REZERVATIILE NATURALE se mai adauga peisajul carstic cu numeroase pesteri ( Manastirii, Tigai, Bulz ), Portile de Piatra (canion sculptat de vale in roca), Omul de piatra (roca cu chip uman). Padurea este reprezentata de fag si gorun, ca si Padurea Bogatii.- Ideal pentru agroturism si nu numai....scurta prezentare* Front stradal la Strada Principala nr.19, nr. 20 = 52ml + 37 mi = 89 ml ( sunt 2 numere de case una langa alta )* Suprafata construita 463,75 mp* Garaje = 80,50 mp* Fanar = 30 mp* Sere 2 buc. = 210 mp* Teren nr.19+ nr.20 = 2758 mp* Gradina cu pomi fructiferi ( teren intravilan cu utilitati ) = 7048 mp* Pardoseli curte: nr.19 asfalt, nr.20 piatra cubica bazalt* Bransament apa retea + fantana hidrofor* Instalatie trifazica* Centrala termica lemne 90 kw + calorifere...(inclusiv cotet gaini)* Fosa septica 2 compartimente = 30 mc* + MULTE MULTE ALTELE...*** PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE, ; MERITA SI NECESITA VIZIONARE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, 100% GARANTAT SI SERIOZITATE !!!

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(