Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Bihor, Oradea - 150 EURO lunar

150 €  De inchiriat
inchiriez casa, regim hotelier inchiriez casa in regim hotelier, aproximativ 500 de metri de la centru Apartamentul e compus din 2 camere, o baie si un hol si e dotat cu: televizor, internet, aparat de cafea, frigider, masina de spalat, cuptor de microunde.. Suprafata utila 38mp Pentru mai multe nopti, pretul e discutabil Nu raspund la mesaje, Case de inchiriat - Oradea , Case de inchiriat - Bihor

Pe site din 09-02-2024
Vizualizari 90
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 38 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Oradea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Oradea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Oradea.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bihor, Oradea  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere casa Bihor, Oradea - 3000 EURO lunar Centru, Oradea , jud. Bihor

Se ofera spre inchiriere vila cu 3 dormitoare dotate fiecare cu baie proprie si dressing, in suprafata totala de aproximativ 300 mp si teren de 1800 mp. Imobilul este dispus pe 3 nivele, dupa cum urmeaza: Demisol - aproximativ 100 mp neamenajat, unde se afla si CT. Se poate amenaja conform cerintelor beneficiarului. Parter - living si bucatarie open space, camara 15 mp, hol, 1 birou, 1 baie, 1 garaj. Mansarda inalta - 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie, dressing si balcon. Casa se inchiriaza mobilata si utilata, astfel cum se vede in fotografii, cu masina de spalat rufe cu uscator incorporat, 2 frigidere, plita electrica, cuptor electric si masina de spalat vase. in curte mai este amenajat un iaz cu cascada, alaturi fiind o bucatarie de vara tip filigorie complet utilata si mobilata. Filigoria este dotata cu plita pe gaz cu 5 ochiuri, cuptor electric, gratar adanc ce se poate folosi ca si cuptor cu vatra, masina de spalat vase mare, frigider. Atasat filigoriei este amenajata o toaleta. Confortul termic al casei se poate asigura ori de centrala pe gaz, ori de pompa de caldura. Incalzirea este in pardoseala. Fiecare incapere dispune de termostat pentru reglarea individuala a temperaturii ambientale. Imobilul este situat intr-o zona foarte usor accesibila, chiar langa vila fiind statia de autobus. Este la 3 minute de mers cu masina de centru, spitalul judetean, scoli, zone comerciale, dar si parcuri. Dispune de 3 locuri de parcare in fata curtii, iar in curtea din fata se pot parca lejer 5 masini. Beneficiaza de toate utilitatile, respectiv canalizare, apa curenta, internet, cablu TV si sistem de supraveghere. Urmeaza a se instala panouri fotovoltaice. Pret inchiriere: 3000 euro + utilitati. La inchiriere se percepe garantie 3000 euro. intretinerea spatiului verde este asigurata de proprietar. Eventualele dorinte ale beneficiarului, de modificare ale spatiului/mobilierului se vor efectua de catre proprietar. Pret vanzare: 1.500.000 euro Case de inchiriat - Oradea , Case de inchiriat - Bihor

3000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(