Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Salaj, Cizer - 32000 EURO

32000 €  De vanzare
Vand 2 case in Cizer jud Salaj,front stradal, astfel: o casa locuibila cu:3 camere,baie,bucatarie,camara,hol,beci,mobila. o casa in rosu cu:3 camere,poiata,sura Exista apa,fantana forata,curent,gradina mare. Anexe:grajduri,sura pentru lemne,cuptor pentru paine. Toate actele sunt in regula. Suprafata totala:5300mp tel:0742620553 0742270559

Pe site din 17-06-2021
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cizer.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cizer. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cizer.

Este Cizer zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Salaj, Cizer  - 35999 EURO Proprietar 35999 €
Vanzare casa Salaj, Cizer - 35999 EURO Cizer, Cizer , jud. Salaj

Vindem proprietate (casa si teren, 35 ari) in localitatea Cizer, Salaj, situata pe Drumul National Zalau-Ciucea, la 35 km de Zalau, 10 km de Crasna, 15 km de Ciucea si 90 km de Cluj-Napoca. • Casa are 143 mp si cuprinde 3 dormitoare, hol, baie, bucatarie, terasa, doua pivnite sub casa, pod. • Casa de vara, separat de casa, necesita reparatii • Magazie, in spatele casei Casa se vinde cu: • Curte, spatiu verde • Gradina 25 ari, cu pomi fructiferi: meri, peri, nuci. ciresi, visini, toti pe rod si 25 butuci de vie, pe rod, fixati pe spalier metalic. • Casa este mobilata, utilata, locuibila imediat . • Baia, cu geam, cu boiler electric, cu dus si instalatie de apa cu pompa, din fantana proprie. • Casa este amplasata pe Drumul National Zalau-Ciucea, in loc mai retras, la 20 m de sosea, cu intrare proprie din strada • Terasa frumos amenajata, are vizibilitate spre strada si este un loc minunat pentru relaxare • Utilitati: curent electric, cablu TV/interrnet si posibilitate de racordare la apa curenta. • Proprietatea este intabulata si are CF. PRET: 36.000 euro, usor negociabil Case de vanzare - Cizer , Case de vanzare - Salaj

35999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(