Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Mehedinti, Ciresu - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Vand o proprietate intr-o zona pitoreasca de munte, ce include *o caza traditionala (4 camere + garaj, + living, posibilitate extindere) *2.5hectare de teren in jurul casei in satul Bunoaica, comuna Ciresu *proiect arhitectoral de dezvoltare realizat de Doamna Silvia Demeter, architectul personal al Printul Charles al Marii Britanii care a coordonat proiectele Maiestatii Sale in Satul Viscri din Transilvania etc etc Am cumparat casa in 2016 cand urmaream sa dezvolt o afacere agro-tursitica traditionala in zona in stil Viscri (vezi Casa Printului Charles https://www.booking.com/hotel/ro/casa-printul-de-wales.ro.html). Am renuntat la proiect in urma unor circumstante personale. Zona este una montana, foarte pitoreasca Casa este situata pe culmea unui deal oferind o panorama superba jur-imprejur Situata la 25km de Turnu Severin si la 23km de Orsova 2,5 hectare teren intravilan, include aprox 1 hectar padure, resul pasune/livada/arabil. Iesire mare la strada principala, terenul este de ambele parti ale strazii, cu vedere extraordinara montana Toate actele la zi Casa: *este din piatra parter, lemn + var+ nisip etaj *2 camere + garaj parter *2 camere+ bucatarie/living etaj, potential de extindere *Acoperis nou *Tencuiala exterioara noua *Instalatie electrica noua *Gard ce imprejmuieste aprox 1ha nou, lemn salcam *Curent tras, apa, canalizare, drum asfaltat Ideal pentru deschiderea unui complex agro-turistic O oportunitate unica pentru cineva interesat de o investitie intr-un proiect traditional in zona Mehedinti. Merita vazut Pretul a fost fixat pentru a facilita o vanzare rapida. Pentru mai multe informatii sunati la 722 - arata telefon - . Cu stima, Tomita

Pe site din 02-04-2023
Vizualizari 14
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ciresu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ciresu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciresu.

Este Ciresu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Ciresu  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ciresu - 15000 EURO Ciresu, Ciresu , jud. Mehedinti

Vand teren extravilan langa Ciresu, judetul Mehedinti, 5000mp doua parcele (10000mp), 3 euro/mp 15000 euro parcela. Tot in zona se mai vand doua parcele de 3000mp, una dintre ele intravilan la pretul de 10 euro mp/ (30000 euro parcela), si extravilan pret 3euro/mp. (9000 de euro parcela). Terenuri - Ciresu , Terenuri - Mehedinti

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(