Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Ciacova - 9900 EURO

9900 €  De vanzare
Petromanul e un sat la 35 km de Timisoara si 3 km de orasul Ciacova de care tine. Accesul rutier e prin Jebel si Ciacova, iar gara exista in Ciacova. Exista a doua varianta prin Parta-Peciu-/Cebza-Petroman. Se afla in constructie un drum judetean direct prin comuna Parta,care va aduce Petromanul la 20 de km de Timisoara,care e pietruit deja. Casa 3 camere, din care doua sunt locuibile, iar a -3-a cu mici investitii se poate amenaja ,hol mare inchis cu sticla colorata ;caramida si vaiuga, fantana in curte pt a trage apa in casa. Bonus: o masina mare de 10 metri cubi de nisip si pietris aflat in fata casei pt renovare. Are ferestre termopan nou montate și curtea înconjurată cu gard de plasa. E bransata la curent electric care e platit la zi. Casa are 105 mp amprenta la sol, 1300 mp teren. Fantana in curte si teava de PPR pregatita pentru a trage apa in casa.Curte inconjurata cu gard de plasa..Situata mai la margine, ideala pentru cine isi doreste liniste. Cine doreste se poate muta maine, in conditii mai modeste. Am turnat sapa de beton în toată casa, pe coridor și în camere!!! Suprafata utila: 105,0 m2, Numar camere: 3 , Incalzire: altele ,

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ciacova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ciacova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciacova.

Este Ciacova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Ciacova  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Timis, Ciacova - 60000 EURO Ciacova, Ciacova , jud. Timis

Paula Cotutiu Casa de vanzare in Ciacova Vand casa in Oras Ciacova, formata din 3 camere, bucatarie, baie , camara, beci +anexe. Suprafata totala este de 610 mp. Casa se afla in apropiere de centrul orasului, CEC , posta, spital, magazine, Primarie. Mai multe detalii la telefon

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(