Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Galati, Cavadinesti - 10507 EURO

10507 €  De vanzare
An constructie 1970, renovata 2019: - 3 camere locuibile cu soba teracota noua 2019 - 1 baie in casa cu boiler, cada, chiuveta, WC - 2 sali: o sala tip dressing + o sala tip bucaterie (frigider, congelator, aragaz) - 1 terasa 18 m2 tip living - Camera tehnica cu masina de spalat - Gratar de gradina zidit - Curte pavata cu spatiu verde cu brazi, gazon, trandafiri - Apa curenta + canalizare cu hazna - Suprafata utila 100 m2 - Suparafata teren 3000 m2 - Vie la 500m distanta de casa 4000 m2 - Casa nu este la drumul judetean dar este la drum comunal care este in curs de asfaltare - Nu in ultimul rand peisajul este mirific cu colina si padurice proprie TELEFON CONTACT 757 - arata telefon - - BALAN ION

Pe site din 16-03-2023
Vizualizari 46
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 18 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cavadinesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cavadinesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cavadinesti.

Este Cavadinesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  5500 mp Galati, Cavadinesti  - 6000 EURO Proprietar 6000 €
Vanzare terenuri constructii 5500 mp Galati, Cavadinesti - 6000 EURO Cavadinesti, Cavadinesti , jud. Galati

Mihai teren intravilan Cavadinesti jud Galati - pozitie deosebita Vand teren intravilan cu suprafata de 5500mp in sat Cavadinesti,com Cavadinesti; zona este ideala ptr. dezvoltarea unei microafaceri de familie (inclusiv statie PECO) deoarece este amplasat la drum national ( DN26 - Galati,Oancea,Iasi) este invecinat pe trei laturi cu drum (o latura este chiar marginea unui paraias) este la o distanta optima fata de vecini,ceiace confera intimitate si liniste.Este conectat la reteaua electrica,are acces la resursa apa. Frontul stradal la DN26 (cu care se invecineaza) este de 60m.Momentan pe teren se afla si o mica constructie ce poate fi folosita initial in demararea noului proiect.Se afla la o distanta ce confera acces rapid la vama Oancea.Pe o latura a paraiasului se afla in suprafata de 100mp o padurice de salcam si cativa pomi fructiferi.Pretul este de 6 euro mp,negociabil. Mobil Ps. 1.Pe o perioada negociabila se ofera si o suprafata de 250mp intravilan la distanta de 100m ptr. activitati utile inceputului de afacere.2.Oferta este valabila si pentru cetatenii din Republica Moldova cu cateva precizari ce le voi face punctual celor interesati.(puteti beneficia de cateva avantaje).3.Oferta este valabila si in cazul unui schimb teren intravilan garsoiera casa (locuibila) in Galati sau in apropiere de Galati.

6000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(