Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Tulcea, Cataloi - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Vand casa batraneasca in localitatea Cataloi Judetul tulcea

Pe site din 01-06-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cataloi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cataloi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cataloi.

Este Cataloi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Cataloi  - 136900 EURO Proprietar 136900 €
Vanzare casa Tulcea, Cataloi - 136900 EURO Cataloi, Cataloi , jud. Tulcea

George Vand casa noua p+1 la cheie in CATALOI,jud TL Se vinde Casa noua la cheie in CATALOI,jud TL!-strada asfaltata si iluminata -teren 1283 mp intabulare si cadastru-casa este p+1,amprenta la sol 100 mp(80 mp utili parter+80 mp etaj-structura beton,constructie din beton si bca de 30 cm ,izolatie cu polistiren de 10cm,densitate 80,adeziv,plasa si decorativa la galeata,interior tencuita si finisata,lavabil si decorativa,piatra naturala ornamentala-placa de beton intre nivele,rigips verde la toate plafoanele parter si etaj-podul izolat cu spuma de 20 cm poliuretanica-acoperisul din lemn, arteriala,folie si tabla Lindab groasa si jgheaburi+burlane +pazie lemn model traforat-tamplarie PVC maro Salamander gros cu Z mare,geam tripan cu protectie solara si stil oglinda,feronerie Mako-compartimentare;la demisol beci stil crama (pe jumatate din parter)betonat(buncar)placat integral cu piatra naturala, ferestre-parter :1 living spatios cu spatiu separat pt gatit ,semineu din fonta,generos pe lemne ,mobila bucatarie de calitate pe comanda ,utilata,1 dressing,hol,baie cu dus cu gresie ,faianta ,utilata,si camera tehnica cu centrala pe gaz Immergas de 35 kw,iesire in spate si o terasa generoasa cu iesirea din livingEtaj:scara interioara placata cu piatra naturala,hol generos ,1 dormitor matrimonial mare cu baie proprie si dressing si cu iesire pe balcon spre gradina in spate,1 dormitor potrivit cu iesire pe terasa si inca un dormitor mai mic tot cu iesire pe terasa si o baieci dus pe hol - casa a fost construita in perioada 2015-2018 si finisata in 2023Parchet,gresie , instalatie electrica cupru,termica sanitara,faianta,piatra naturala,lavabil,finisata,calorifere,centrala proprie pe gaz cu butelie subterana de 3 t gaz,fosa septica dar si canalizare,curent electric,apa curenta,tv+ internet,AC cu Wi Fi(toate utilitatile)si toate NOI!CASA MERITA VAZUTA!PRET :132900 Euro negociabil NU ezitati sa ma contactati pt detaliiCasa se gaseste pe o strada foarte linistita cu oameni si vecini excelenti

136900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(