Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Brasov, Cata - 17200 EURO

17200 €  De vanzare
Vand Casa Saseasca in localitatea Cata .jud. Brasov, stare buna ,70 mp si 800 mp curte interioara ,sura foarte mare cu grajd pt animale, garaj. se vinde mobilata ,combina frigorifica Artic functionala ,aragaz , teracota si soba din fonta fabricata in Italia. Plus 2 beciuri. si gradina Pret Negociabil , Rog seriozitate !

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Suprafata teren: 800 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cata.

Este Cata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Cata  - 149000 EURO Proprietar 149000 €
Vanzare casa Brasov, Cata - 149000 EURO Cata, Cata , jud. Brasov

Bine ati venit la proiectul nostru de constructie, Seven Residence! Va prezentam cel mai recent proiect al nostru: constructia a 11 case moderne si elegante intr-un mediu prietenos si accesibil. Fiecare casa este conceputa cu atentie la detalii fiind izolata cu vata minerala de 10 cm , incalzirea se realizeaza prin pardoseala la parter cat si la etaj , grosimea zidurilor este de 30cm fara izolatie pentru o mai buna izolare termica cat si fonica , este amplasata pe un teren de 620 mp si este construita pentru a oferi confort, functionalitate si rafinament. Cu o varietate de optiuni de amenajare si finisaje personalizate, va invitam sa va creati propria oaza de confort si stil. Amplasamentul se afla in orasul Zarnesti, judetul Brasov Caracteristici principale: - Casa dispune de 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living si dining room. - Suprafata generoasa: Construita din caramida, are 150 mp si ofera spatiu confortabil pentru intreaga familie. - Teren incantator: Proprietatea este inconjurata de natura avand o vedere catre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi , perfecta pentru gradinarit, relaxare in aer liber sau alte activitati recreative. - Design modern si finisaje de calitate: Casa este construita conform celor mai inalte standarde de calitate, cu accent pe confort si functionalitate. - incalzire in pardoseala: Bucurati-va de confortul termic si uniform in fiecare coltisor al casei, datorita sistemului de incalzire in pardoseala, care ofera caldura placuta in timpul iernii si o temperatura racoroasa in timpul verii. - Pompa de caldura: Beneficiati de eficienta energetica si economiile de costuri pe termen lung cu ajutorul unei pompe de caldura, care asigura incalzirea eficienta a casei si a apei calde menajere, fara emisii de carbon sau combustibili fosili. - Locatie ideala: Situata intr-o zona linistita si pitoreasca, casa ofera intimitate si liniste, fiind totusi la scurta distanta de facilitati precum scoli, magazine si mijloace de transport in comun. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la Seven Residence la numarul 07******48. Case de vanzare - Tohanu Nou , Case de vanzare - Brasov

149000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Cata  - 333000 EURO Proprietar 333000 €
Vanzare casa Brasov, Cata - 333000 EURO Cata, Cata , jud. Brasov

Vila este amplasata pe o strada linistita,in apropierea primariei si a centrelor comerciale.Terenul aferent este in suprafata de 700mp.Dispune de 3 locuri de parcare in strada ,garaj cu usa actionata electric pentru doua masini si platforma betonata pentru inca doua masini.Vila se desfasoara pe doua nivele plus demisol si mansarda,suprafata pe nivel este de 140mp.Demisolul este destinat unei sali de sport cu sauna,o camera este atribuita centralei termice si zonei de spalat rufe si o camera este amenajata ca si pivnita.Toate incaperile dispun de ferestre,asigurandu-se o buna iluminare si ventilatie.Parterul dispune de o compartimentare deosebita.Bucataria este impartita in doua zone,zona de gatit si zona de luat masa sau de petrecut timp impreuna cu familia.Din bucatarie se poate iesi pe o terasa spatioasa ,acoperita,amenajata atat cu barbecue cat si canapele,loc de luat masa.Cealalta zona a parterului este compartimentata intr-un living ,de 50mp si un dormitor cu baie matrimoniala.La parter se mai gaseste un grup sanitar si un dressing .Etajul este compartimentat intr-un hol spatios din care pe o scara frumoasa se urca la mansarda.Din acest hol se intra intr-un dormitor amenajat cu baie matrimoniala,cu cada si dus separat.Acest dormitor dispune de un birou si de un dressing,asigurand astfel intimitate perfecta .Tot la etaj avem inca un dormitor si o baie dotata cu dus.Un dressing spatios,cu intrare direct din hol ofera posibilitatea de a depozita diverse obiecte de imbracaminte,incaltaminte.Mansarda este amenajata pe suprafata intregului pod,luminoasa .Imobilul este pretabil atat ca si rezidential,cat si ca pensiune,clinica,gradinita,birouri ,etc.Imobilul este renovat recent,toate instalatiile sunt executate de specialisti cu materiale de cea mai buna calitate.Finisajele sunt deosebite ,travertin, granit,obiecte sanitare de cea mai buna calitate,antichizate.Parchetul folosit este de calitate superioara in armonie cu tamplaria pvc exterioara si cu albul imaculat al usilor interioare.Imobilul poate avea destinatie de locuinta ,pensiune, destinatie mixta. Case de vanzare - Codlea , Case de vanzare - Brasov

333000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(