Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Bihor, Capalna - 8500 EURO

8500 €  De vanzare
De vanzare casa in sat Capalna care are 2 cladiri in curte: cladirea principala cuprinde 2 camere ,bucatarie, baie si hol avand ca suprafata totala de 65 de mp2. A doua cladire cuprinde 1 camera , hol, camara si 2 anexe avand suprafata de 100 mp2 . Cladirea principala este izolata interior si exterior cu polistiren avand urmatoarele renovari cum ar fi , polistiren , plasa , glet strat 1 glet strat 2 si pe urma zugravit. Utilitati : Apa de la fantana, curent, cablu tv si posibilitate de internet. Posibiliate de racordare la apa si canalizare in viitorul apropriat , lucrarile pentru apa si canalizare sunt in curs , mai exact sunt la o strada de adresa casei . Avand o suprafata totala de 1700 de mp2 : Curtea din fata 300 de mp2 si gradina 1400 de mp2. Distanta : Oradea -> Capalna 40 de km Casa are toate actele in regula facute la notar cu drept de vanzare oricand la orice ora fara alte probleme intampinate pe parcurs!!! Transport in comun: DA! Mai multe detalii la telefon sau la fata locului respectiv se poate vedea oricand ! Contact: 748 - arata telefon - sau 745 - arata telefon -

Pe site din 28-04-2023
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Capalna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Capalna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Capalna.

Este Capalna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Capalna  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Bihor, Capalna - 45000 EURO Capalna, Capalna , jud. Bihor

Se vinde casa locuibila, in comuna Capalna, sat Suplacul de Tinca, judetul BIHOR, la 15 km de Beius si 40 km de Oradea. Casa vine cu o suprafata de 1h, este situata pe 2 numere de casa. Casa este compusa din: -intrare principala:- cu camera laterala folosita inainte ca magazin; - hol cu baie; - camera de zi; - dormitor; -bucatarie: - cu camera separat; -camera cu cuptor de lemne rustic; -beci; -camera mare pentru depozitare deasupra beciului; -curte interior cu fantana, cusca pentru caine, garaj pentru masini; -curte extrerior cu camera pentru depozitare, spatiu pentru depozitat lemne, wc exterior, cusca caine, grajd dublu special amenajat pentru porci, spatiu in aer liber pentru pasari(gaini, rate, gaste, etc.), pomi fructiferi, vita de vie, gradina dubla foarte mare pentru plantare/recoltare legume, etc... Accept schimb auto, schimb imobilare. Pentru mai multe poze sau detalii in privat la nr de telefon +34642589842 sau +40*******40 Case de vanzare - Suplacu de Tinca , Case de vanzare - Bihor

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(