Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Prahova, Campina - 15000 EURO

15000 €  De vanzare
Casa Brebu - Centru 3 camere + camara si veranda inchisa, 305mp curte in indiviziune Utilitati: apa, electricitate, posibilitate racordare la reteaua de gaze Pret negociabil

Pe site din 24-05-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Suprafata teren: 305 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Campina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Campina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Campina.

Este Autogara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  5 camere Prahova, Campina  - 149500 EURO Proprietar 149500 €
Vanzare casa 5 camere Prahova, Campina - 149500 EURO Autogara, Campina , jud. Prahova

Claudiu Lungu Un camin sau o casa de vacanta deosebita in Campina! Va propunem spre achizitie o proprietate deosebita situata in zona lacului din Campina. Casa a fost construita in anul 2002 pe un teren generos de circa 900 mp, fiind dispusa pe parter, etaj si mansarda. La parter regasim bucataria, livingul, baia si camera tehnica. La etaj exista 3 dormitoare si o camera ce poate fi amenajata ca baie, iar la mansarda exista o camera. In fata casei este amenajata o terasa la umbra pomilor fructiferi, iar in spatele casei avem o alta terasa amenajata care se continua cu piscina. Acoperisul casei a fost refacut in anul 2023, iar parterul a fost deasemenea renovat in acelasi an. Pe aceasta proprietate exista toate utilitatile si ea se preteaza fie ca si rezidenta permaneta, fie ca si casa de vacanta. Frumusetea locului va va convinge cu siguranta! Va asteptam cu drag pentru detalii suplimentare sau vizionari! Id intern: P111991 Numar niveluri imobil: 2 Numar Bai: 1 Comision cumparator: 0% Nr. locuri parcare: 2 Curent Apa Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

149500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(