Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 3 camere Prahova, Dumbrava - 1700 EURO lunar

1700 €  De inchiriat
Inchiriez apartament cu 3 camere Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere, pentru o perioada indelungata ( nu mai putin de 1 an ). Disponibil incepand cu 03.07.2023, in zona NORD, aproape de scoli, gradinite, supermarket, parcuri, piata, mijloc de transport in comun ( proximitate scoala nr 8 si 25, Gradinita Licurici si Dumbrava Minunata). Cea mai verde zona din oras. Semidecomandat , etaj 4/4, complet mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, aer conditionat, rulouri exterioare din aluminiu, tamplarie pvc, fara probleme cu plafonul. Pentru mai multe detalii va rog mesaj in privat. OFER SI ROG SERIOZITATE ‼️ Anuntul este doar pentru persoanele serioase si interesate ‼️ Rog persoanele care au prea mult timp liber sa se abtina de la comentarii inutile, nu am nevoie de evaluatori ‼️ Apartamentul se inchiriaza doar in baza unui contract ‼️ Pret fix : 1700 lei + 1 luna garantie. 3 camere - Ghighiu , 3 camere - Prahova

Pe site din 20-03-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Dumbrava.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Dumbrava. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumbrava.

Este Dumbrava zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Dumbrava  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Prahova, Dumbrava - 45000 EURO Dumbrava, Dumbrava , jud. Prahova

Vand casa in comuna dumbrava satul Ciupelnita nr 5 cu teren de 2470m casa este din bca cu fundatie mai multe informatii la telefon Case de vanzare - Dumbrava , Case de vanzare - Prahova

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(