Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Casa+Spatiu comercial Casa si Spatiu Comercial de inchiriat Ofer spre inchiriere casa + spatiu comercial, o proprietate care combina confortul si facilitatile unei case cu potentialul de a genera venituri suplimentare din spatiul comercial adiacent. Aceasta casa spatioasa si spatiul comercial situat intr-o locatie privilegiata sunt acum disponibile pentru inchiriere. Detalii despre proprietate: Casa: Suprafata generoasa si design elegant, perfect adaptata unei vieti confortabile in familie. Numarul de camere si bai: [3] camere si [2] bai, asigurand spatiu si intimitate pentru intreaga familie. Bucataria complet utilata, cu electrocasnice si spatiu de depozitare generos. Spatiul comercial: Amplasat in interiorul casei, oferind o oportunitate excelenta de afacere.. Suprafata spatiu comercial: [50] metri patrati, cu un design versatil si spatiu deschis. Acces separat si parcare dedicata pentru spatiul comercial, pentru confortul clientilor. Ideal pentru magazin alimentar. Locatie strategica, cu vizibilitate si acces facil pentru clienti. Aceasta proprietate ofera avantajul de a avea o locuinta confortabila si spatiu comercial in acelasi timp, permitandu-va sa va bucurati de beneficiile unei vieti de familie si sa profitati de o sursa de venit constanta. Pentru mai multe informatii ne gasiti pe Strada Morii nr 69 Comuna Cristian sau la numarul de telefon afisat in anunt. Birouri - Spatii comerciale - Cristian , Birouri - Spatii comerciale - Brasov

Pe site din 28-01-2024
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Brasov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 1100 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Florin Promotie inchiriere ! Acum in Centrul istoric, Spatiu comercial -13.3% Oferta speciala ! Pret special !Economiseste bani rapid inchiriind acum la -13.3%.Reducere directa proprietar.Avantaje economice imediate !DESCRIERESpatiu comercial individual stradal, Centru Istoric, str. Michael Weiss, suprafata 30 mp, doua vitrine la strada 3.5ml.Spatiul beneficiaza de toate utilitatile, centrala termica , grup sanitar.Modernizat recent.Optim pentru nevoi diverse, are toate sansele sa iti creasca valoarea si sa iti ofere castig in vanzari.LOCALIZAREDetalii localizare, vecinata i: In vecinatatea Pietei Sfatului.Strada Michael Weiss a devenit, dupa ce a fost transformata in alee pietonala, una dintre cele mai frumoase strazi brasovene. Aceasta este la fel de cunoscuta ca si Strada Muresenilor si Republicii, pe care le uneste formand cel mai pitoresc triunghi stradal al BrasovuluiBENEFICII CLIENTOferta noastra reprezinta o oportunitate pentru crearea unei afaceri de succes in zona Centrului Istoric.Beneficiezi de azi , de un spatiu individual situat pe Michael Weiss, modernizat si multifunctional, intr-o zona generatoare de trafic pietonal.Ultra-specific, luminos, avand front stradal cu vad comercial intens.Unic prin pozitionare favorabila stradala, avand acces stradal direct, separat, vizibilitate excelenta si suprafata vitrata mare, astfel incat sa iti asigure o afacere profitabila pe termen lung.Avantajos, cu un vad comercial prin pozitionare si istoric. Vecinatati deosebite in Centrul istoric si usor accesibil.Util pentru tine daca identitatea reprezinta un mod de a face afaceri.Acum iti oferim un spatiu individual care iti asigura posibilitatea de personalizare.Deoarece imobilul beneficiaza de o foarte buna expunere si vizibilitate, iti va asigura o crestere a numarului de clienti noi si o profitabilitate maxima a firmei tale, gratie traficului pietonal.Beneficiezi astfel de o deschidere atat spre clientii rezidenti cat si spre cei aflati in tranzit sau chiar turisti.Spatiul iti permite o amenajare cu creativitate, evidentierea afacerii si a ofertei prin afisaj, oportunitati deosebite de promovare utilizand decorul vitrineiExpunerea garantata va reduce din bugetul alocat marketing-ului si iti poate reprezenta brand-ul .Optim pentru nevoi diverse, are toate sansele sa iti creasca valoarea si sa iti ofere castig in vanzari.Spatiul beneficiaza de toate utilitatile, centrala termica , grup sanitar.Acum poti inchiria la pret de proprietar !Pret de lista oferta proprietar :1269 EUR + TVA / luna Pret promotie oferta proprietar 1100 EUR + TVA / lunaReducere directa proprietar: 13.3%Disponibil pentru inceperea imediata a activitatii.Oferta poate expira in curand. Timp introductiv limitat: 7 zile Actionaza Acum ! Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil !

1100 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 125 EURO lunar Proprietar 125 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 125 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Simona inchiriez camera salon inchiriez camera salon!Pretabila pentru:gene fir cu fir stilizare sprancene masaj cosmetica manichiura!pret 125

125 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 250 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Body Line Inchiriere post de lucru Coafor Esti un hairstylist talentat si plin de pasiune, dornic sa-si creeze propriul univers profesional, dar in cadrul unui spatiu deja consacrat? Avem exact ceea ce cauti! Locatia: Strada Tarnavei nr. 5, Brasov aici, in inima orasului, salonul Body Line iti ofera oportunitatea unica de a-ti inchiria propriul tau post de lucru intr-un mediu de top. Ambianta: Nu este doar un simplu post de lucru, ci o adevarata oaza de creativitate. Imagineaza-ti sa lucrezi intr-un spatiu care emana eleganta, profesionalism si caldura! Echipa: Desi vei avea propriul tau spatiu, nu vei fi niciodata singur. Colectivul nostru, cu o experienta de peste 10 ani, este aici pentru a te sprijini si a te inspira in fiecare zi. Ce iti Oferim?Un post de lucru luxos, disponibil pentru inchiriereUn mediu stimulativ, unde talentul tau va straluciOportunitati de colaborare si evolutie alaturi de noi Tu Ce Aduci?Talent, dedicatie si dorinta de a construi ceva minunatAbilitatea de a contribui la atmosfera calda si armonioasa a salonuluiPasiunea de a excela in domeniul tau Viseaza maret si fa urmatorul pas spre cariera ta de succes! Contacteaza-ne la pentru a discuta detaliile inchirierii si pentru a-ti rezerva postul de lucru la Body Line. Da frau liber viselor tale si inchiriaza spatiul unde magia se intampla in fiecare zi!

250 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 600 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Cristi Lucan Spatiu Comercial Piata Tractorul Direct de la Proprietar ofer spatiu comercial in Piata Tractorul fosta Crama, 114 mp intrare din strada Independentei 24 24, compusa din mai multe incaperi,apa curenta, curent, canalizare, ideala pentru depozitare, contract ferm pentru cei interesati pe minim 36 de luni.

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 1000 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

VALENTIN fosta farmacie din triaj ofer spre ichiriere spatiu comercial in triaj fosta farmacie tratative personalizate in functie de durata contarctului

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(