Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Valcea, Caciulata - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Vilă Calimanesti Vâlcea PREȚ 85000 € Vând - Schimb Vilă P+1+M în Calimanesti (Valcea) , pretabila pensiune, sau casă de vacanță. Casa se eliberează imediat ! Cu suprafață teren 1.100 mp, amprenta la sol 135 mp, suprafață construită 270 mp. Are certificat energetic ! Vila are la parter : 1 dormitor de 22 mp, cu baie proprie, 1 living de 30 mp, 1 dining, 2 bucătării, 2 băi, o cămară, hol, casa scării și beci. Etaj : 3 dormitoare ( 2 dormitoare spatioase în care se pot face cu ușurință băi proprii și fiecare au câte un balcon mare interior) și două holuri. Poate fi folosită și ca DUPLEX ! În curte există spațiu mai mult decât suficient, pentru construcția unei piscine de mari dimensiuni. Mansarda are aproximativ 100 mp, este open space și dispune de un balcon interior. Între etajul 1 și mansardă este placă de beton. Vila se află intr-o zonă liniștită, pitorească iar de la fiecare geam al ei se pot admira împrejurimile muntoase, inclusiv Vârful Cozia. În curte se mai află și un garaj de 30 mp și livadă de pruni. Parterul casei a fost amenajat în luna August 2017 cu gresie, faianță, parchet, uși interioare și ferestre termopan. Obiectele sanitare din băi sunt noi. Compartimentarea vilei este pretabila pentru o excelenta PENSIUNE, aceasta având 3 intrări (2 în fața vilei și 1 în spate) și loc de parcare în curte ptr mai multe mașini. Utilități : Internet, fibra optică, cablu tv rcs rds, apă curentă, canalizare, gaze (dosarul pentru gaze a fost aprobat), electricitate 220 v si 380 v. Preț - 85000 Telefon 774 - arata telefon - Mentionez că vând casa deoarece mă mut în alt oraș.

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 270 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Caciulata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Caciulata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Caciulata.

Este Caciulata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Caciulata  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Valcea, Caciulata - 130000 EURO Caciulata, Caciulata , jud. Valcea

De vanzare pensiune 250 mp,fara a fi data in folosinta,renovata complet in 2022 , la 3 km de aquapark Caciulata. Aceasta este prevazuta cu parter si etaj,astfel:la parter 5 camere de locuit,fiecare camera cu baie proprie si un hol spatios.Etajul are o sala de 125mp prevazuta cu bucatarie utilata,o sala de relaxare cu baie proprie si o terasa acoperita prevazuta cu loc de gratar.Deasemenea pensiunea dispune de 3 locuri de parcare. Pentru mai multe detalii si poze va rog sa ma contactati! Case de vanzare - Jiblea Noua , Case de vanzare - Valcea

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(