Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Teleorman, Bujoreni - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Daca v ati plictisit de drumul catre munte pe care stati ore intregi in trafic, daca vreti ca la sfarsit de saptamana sa va relaxati la un gratar, sa faceti drumetii, sa pescuiti sau sa va bucurati de aerul curat , avem solutia : vindem casa in comuna Bujoreni jud.Teleorman pe soseaua Bucuresti -Alexandria la 55 km de Bucuresti si 30 km de Alexandria. Imobilul este situat aproape de rau si padure .Cu un peisaj minunat si multa liniste, casa ofera confortul de la oras Construita in anul 2005 casa este compusa din parter si mansarda locuibila.La mansarda sunt trei dormitoare , hol si balcon. Parterul este open space alcatuit din living, sufragerie, bucatarie , hol , debara si baie( parterul poate fi compartimentat ).Din casa se intra in garaj.Interiorul este finisat si renovat in anul 2012. Casa este izolata la exterior cu polistiren si este renovata cu tencuiala structurata in anul 2017. Alimentarea cu apa se face de la fantana cu adancimea de 50 metri dotata cu hidrofor.Fantana se afla intr o anexa care este folosita ca bucatarie de vara( izolata interior si exterior cu polistiren).Apa calda se obtine cu incalzitor instant cu gaz.Incalzirea se face cu centrala pe lemne, toate camerele sunt dotate cu calorifere. Casa este dotata cu alarma si aer conditionat. In curtea de 1600 mp se gasesc pomi fructiferi (ciresi , caisi , pruni, meri , gutui) , gradina, plante ornamentale , vita de vie, anexe Casa se vinde mobilata si utililata : frigider, masina de spalat, aragaze, aer conditionat, centrala pe lemne, incalzitor instant pe gaz , cablu tv , internet, hota. Toate actele sunt in regula, detinem cadastru si intabulare atat pentru teren cat si pentru casa.

Pe site din 29-05-2021
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1600 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bujoreni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bujoreni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bujoreni.

Este Bujoreni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Teleorman, Bujoreni  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa Teleorman, Bujoreni - 20000 EURO Bujoreni, Bujoreni , jud. Teleorman

Tiberiu Alexandru Casa Comuna Bujoreni Judetul Teleorman Teleorman Bujoreni

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(