Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Valcea, Bujoreni - 53000 EURO

53000 €  De vanzare
Casa de vanzare in Bujoreni S+P+1 la rosu imediat dupa Muzeul Satului Proprietate situata intr-un cadru natural superb, intr-o zona linistita la doar 10-15 minute cu masina de centrul orasului Rm. Valcea. Suprafata UTILA: 156 mp Suprafata CONSTRUITA: 194m Suprafata TEREN: 700 mp Pentru mai multe informatii sunati la 766 - arata telefon -

Pe site din 16-12-2023
Vizualizari 220
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 156 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bujoreni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bujoreni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bujoreni.

Este Bujoreni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Valcea, Bujoreni  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Bujoreni - 135000 EURO Bujoreni, Bujoreni , jud. Valcea

Gabi Vila Muzeul Satului VL Casa P+1 din caramida poroterm de vanzare in Bujoreni, zona Muzeul Satului Valcean pe un teren de 1063mp- fundatie inalta- amprenta 76mp, SD 152mp, SU 120mp- 3 dormitoare- 1 living- bucatarie mare deschisa spre living- 2 bai- pod inalt izolat cu vata - gaze - el. trifazic- 2 sobe- terasa la parter- balcon- tigla metalica - centrala pe gaze, centrala electrica + boiler apa calda- fosa septicavopsita de curand Nu colaboram cu agenti imobiliari.

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Valcea, Bujoreni  - 132500 EURO Proprietar 132500 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Bujoreni - 132500 EURO Bujoreni, Bujoreni , jud. Valcea

Elena Vila P+1, Bujoreni, Olteni, judetul Valcea Vand vila P+1 (an 2014), situata in Bujoreni, sat Olteni, judetul Valcea.Suprafata teren: 452 mp.Parter: living, baie, bucatarie, camera centralei, hol, casa scarii.Etaj: 2 dormitoare, baie, hol.Casa, realizata cu materiale de calitate, se vinde mobilata si utilata, avand multiple imbunatatiri/avantaje: pardoseala din granit, incalzire in pardoseala si calorifere (circuite independente), centrala pe peleti, 2 panouri solare care incalzesc apa menajera vara si iarna, aer conditionat, sistem de supraveghere video si sistem de alarma, terasa acoperita 14mp, fosa septica, canalizare.Anexe: foisor 27mp inchis cu geam termopan, beci 12mp, magazie 9mp, zona acoperita pentru 2 autoturisme.Casa, situata intr-o zona linistita, la circa 3km de oras, dispune de curte proprie amenajata peisagistic cu spatiu verde (gazon) si arbusti decorativi, gard zidit, luminat stradal.Accesul auto si pietonal se realizeaza direct din drumul comunal.

132500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(