Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vila 4 camere, curte proprie, mansarda locuibila, 3 bai, PARCARE INCLUSA!

115000 €  De vanzare
LOC DE PARCARE INCLUS! IDEAL FAMILII! RECOMANDARE DE VIZIONARE! Proprietatea face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, ce cuprinde 6 case insiruite, localizate intr-o zona verde si linistita a Bucurestiului, aproape de toate facilitatile urbane (mijloace de transport - metrou, RATB, scoli, gradinite, supermarketuri, hipermarketuri, cabinete medicale, etc.). Caracteristici: - parter: living, bucatarie inchisa, baie - etaj 1: doua dormitoare, baie, balcon - mansarda: baie + open space Detalii tehnice: - incalzire in pardoseala cu distribuitor pe fiecare etaj in parte - tamplarie Salamander - tripan, 5 camere, LOW - E, geam reflexiv - obiecte sanitare in bai - centrala termica individuala - finisaje la alegere (pe baza unor bugete alocate fiecarui tip) - contorizare individuala (apa, gaz, electric) Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta proprietate suna la numarul de telefon 0747 600 200 si stabileste o vizionare!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 16-01-2024
Vizualizari 516
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 95 m2
Suprafata utila: 120 m2
Suprafata teren: 15 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: /1
Camere: 4
Front stradal: 12 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Theodor Pallady zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Casa vila 5 camere de vanzare in Catelu, Oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 139000 €
Casa vila 5 camere de vanzare in Catelu, Oportunitate Theodor Pallady, Bucuresti

Va propunem spre vanzare o casa/vila P+1+M in Catelu, Strada Soarelui, Nr. 8, in imediata apropiere a intrarii in Bucuresti dinspre autostrata soarelui si a zonei Theodor Pallady, Auchan/Ikea. Proprietatea se situeaza intr-o zona foarte linistita, dar in acelasi timp extrem de aproape de punctele de interes din zona: Centre comerciale, 15 minute de mers pietonal pana la metrou Anghel Saligny. Casa este individuala si este construita pe un teren de 260 mp in anul 2011, fiind renovata in perioada august 2018-ianuarie 2019 si beneficiaza de 5 camere dintre care 3 dormitoare situate la etaj, sufrageria impreuna cu bucataria si o camera folosita ca birou la parter. Exista cate o baie pe fiecare nivel. Se vinde Mobilata si utilata, gata de mutare. Ceea ce face deosebita aceasta casa este eficienta energetica sporita avand performanta energetica A si amprenta 0 de carbon, lucruri care se datoreaza faptului ca este la baza o construcție de lemn, fundatie din beton, stâlpi de lemn de 12/12 cm, o placa de beton deasupra parterului, iar pereții de la exterior spre interior sunt din polistiren de 5 cm, osb de 2 cm, vata minerala de 5 cm, folie anticondens, osb de 2 cm, rigips și lavabila. Casa are o rezistenta sporita la cutremur, costurile de intretinere sunt scazute fiind calduroasa iarna si racoroasa pe timp de vara. Singura investitie de luat in calcul este decorativa pentru exterior sau orice alta soluție de a închide fațada. Beneficiaza de toate utilitatile : Curent, Apa, Canalizare , nu este racordata la reteaua de gaze ( desi exista posibilitatea racordarii imediate ) deoarece pana in acest moment nu a existat aceasta nevoie. Incalzirea se face prin centrala electrica proprie. Pentru zilele de vara este dotata cu sistem de aer conditionat. Drumul de acces, aproximativ 150 de metri, este momentan pietruit doatorita faptului ca recent au fost facute lucrarile pentru reteaua de canalizare, urmeaza ca primaria Catelu sa asfalteze acest drum in perioada urmatoare ( proiectul de asfaltare este in derulare ). Deschidere catre colaborare.

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(