Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

MOSILOR-EMINESCU vanzare casa

119900 €  De vanzare
MOSILOR vanzare casa veche de caramida compusa din 2 camere +baie ,bucatarie,amprenta casei 55mp,teren 165mp, front stradal 11ml, toate utilitatile trase, apa, canal gaze, singur curte

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-12-2023
Vizualizari 155
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata totala: 65 m2
Suprafata utila: 55 m2
Suprafata teren: 165 m2
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2
Front stradal: 11 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Mihai Eminescu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vila de vanzare 210mp utili, teren 285mp, Eminescu Mosilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 382000 €
Vila de vanzare 210mp utili, teren 285mp, Eminescu Mosilor Mihai Eminescu, Bucuresti

Vă prezentăm o vilă cu un design interesant, situată într-o locație semicentrală, în zona Eminescu - Mosilor. Această proprietate este potrivită pentru cine își dorește a trăi într-un cadru generos și primitor dar poate avea și multiple alte întrbuințări. Terenul are dubla deschidere și există accese separate pentru fiecare nivel al cladirii. Vila nu este monument istoric si nu se afla in zona protejata. Imobilul a fost renovat partial la interior. Cei 210 mp utili sunt distribuiți eficient pe toate nivelurile, oferind un spațiu generos pentru locuire si alte tipuri de activități. Cu un teren de 285 mp, puteți bucura de o grădină privată, un loc ideal pentru relaxare și petrecerea timpului în aer liber alături de cei dragi. Oferind oportunități diverse pentru amenajarea propriului cămin, această vilă poate fi personalizată pentru a reflecta gusturile și stilul unic al viitorilor proprietari. Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul unei vile rafinate și confortabile într-o locație deosebită din zona Eminescu, Mosilor! Programați-vă acum o vizionare și bucurați-vă de experiența de a explora această proprietate unică! Invitam colegii din celelalte agentii imobiliare la colaborare - oferim comision!

382000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(