Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Gulia - Hanul Vlasiei - vanzare casa 4 camere.

85000 €  De vanzare
Stimati clienti va prezentam spre vanzare o noua casa din ansamblul rezidential Homefield Residence . Imobilul este construit pe un lot cu suprafata de 460 mp iar amprenta casei este de 130 mp plus 35 mp amprenta garajului. Stuctura din stalpi, cadre, placi beton cu zidarie de caramida porotherm. Constructia este la rosu si are ca termen de finalizare luna august. In aceasta faza , cumparatorul isi poate alege finisajele interioare in limita unui buget oferit de constructor. Locatia este foarte accesibila, strazi asfaltate, iluminate iar de la Piata Victoriei pana in fata casei sunt 20 km care pot fi parcursi cu masina in max 45 minute. Acces facil, liniste, aer curat , locul ideal de relaxare si odihna dupa o zi de munca in mult aglomeratul Bucuresti. Un alt reper important dar si un loc de relaxare care se afla in apropiere este complexul Hanul Vlasiei cu restaurant, piscina, sala de fitness. Merita vazuta. Comision ZERO. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Ovidiu

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-01-2024
Vizualizari 393
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata totala: 222 m2
Suprafata utila: 120 m2
Suprafata teren: 460 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4
Front stradal: 20 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Chitila zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Chitila  - 235000 EURO Proprietar 235000 €
Vanzare casa Bucuresti, Chitila - 235000 EURO Chitila, Chitila

Casa de vanzare, Chitila, 2016 an constructie, sp teren 250 mp, sp utila 220 mp parte si etaj , libing 40 mp , 4 dormitoare, 2 grupuri sanitare, plus grup sanitar pt curte, curte libera 130 mp, garaj pt 2 masini. Se poate vinde mobilat sau nemobilta Case de vanzare - Sectorul 1 , Case de vanzare - Bucuresti

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(